Marcel Pavel, prima fotografie de pe patul de spital, după ce a aflat că are coronavirus! „Când sunt la un pas de moarte…”

Marcel Pavel a publicat o fotografie de pe patul de spital. Artistul a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Marcel Pavel, pe patul de spital! Are coronavirus!

Marcel Pavel a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Cântărețul în vârstă de 60 de ani se află momentan internat în spital.

„Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri care au dat știrile la modul foarte corect  privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri  care s-a abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi  aproape fatale!

Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele ! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte!  Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului  "Matei Balș", condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune!

Citeste si: INFORMAȚIE BOMBĂ! Brigitte Sfăt îl urmărește pe Pastramă! ”I-am pus camere peste tot în casă!” Detalii halucinante despre felul în care vedeta își monitorizează soțul

Citeste si: Detalii neștiute despre infectarea lui Marcel Pavel cu COVID-19! Ce se întâmplă în aceste momente cu el în spital! ”S-a simțit foarte rău săptămâna trecută! A vrut să ia antibiotice”

Mă plec în fața  acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului "Matei Balș" Le mulțumesc în mod special doamnei dr LIVIA HARA (concidența este aceea că dna dr a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Câmpulung Muscel, fiindu-mi și colegă de școală muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an, dânsa fiind pianistă  la acea vreme iar eu violoncelist).

  P.S. DRAGI PRIETENI VĂ MULTUMESC DIN ADÂNCUL INIMII PENTRU GÂNDURILE  BUNE ȘI SUSȚINERE! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ ȘI SĂ NE BINECUVÂNTEZE! AMIN”, este mesajul pe care Marcel Pavel l-a trasmis de pe patul de spital.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate