Marcel Prodan, condamnat la inchisoare dupa ce a batut-o pe Alexandra Stan! Decizia magistratilor e definitiva  

La mai bine de trei ani de cand Alexandra Stan aparea desfigurata si dezvaluia ca a fost batuta de Marcel Prodan, barbatul care ii era atunci impresar, magistratii au luat o decizie in privinta acestuia.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriereMai exact, conform Mediafax, barbatul a fost condamnat definitiv la sapte luni de închisoare cu suspendare, pentru bataia pe care i-a aplicat-o cantaretei în iunie 2013, si a fost obligat la plata catre aceasta a 25.000 de euro, daune morale.
fara descriere

Miercuri, magistratii Curtii de Apel Constanta l-au condamnat la sapte luni de închisoare, pentru savarsirea infractiunii de loviri sau alte violente, si au suspendat conditionat executarea pedepsei închisorii. Mai mult de atat, instanta l-a obligat pe Prodan sa-i plateasca Alexandrei Stan daune morale, majorand suma de la 10.000 de euro, cat acordase prima instanta, la 25.000 de euro, iar decizia instantei este definitiva.

Artista a ajuns la spital cu echimoze, în data de 15 iunie 2013, dupa ce a fost batuta de Prodan. Cei doi au fost gasiti pe marginea unui drum national din Constanta de catre un echipaj al Serviciului Politiei Rutiere, care a transportat-o pe cantareata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Aici ea a fost tratata în Unitatea de Primiri Urgente, dupa care a fost lasata sa plece acasa.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate