Marcel Toader a făcut publică hotărârea de divorţ! Maria Constantin îl acuză că ar fi bătut-o şi sechestrat-o în casă!

Războiul dintre Marcel Toader şi Maria Constantin este departe de a se fi terminat. Mai mult de atât, acesta a făcut publică cererea de chemare în judecată pentru desfacerea căsătoriei şi motivele de artistă în faţa magistraţilor.

Autor: T.S.

Au trăit o poveste de iubire mai bine de doi ani de zile, însă lucrurile au luat o întorsătură radicală între cei doi. Maria Constantin şi Marcel Toader sunt departe de a face pace şi se războiesc. De curând, acesta s-a arătat revoltat de acuzaţiile pe care i le aduce fosta soţie.

Mai exact, Maria Constantin susţine că Marcel ar fi bătut-o şi ar fi sechestrat-o în casă.

”Desfacerea căsniciei noastre din culpă comună fără motivare. În fapt, ne-am căsătorit în anul 2015 şi am convieţuit împreună până în vara acestui an la domiciliul pârâtului. Relaţia noastră de căsătorie a avut de suferit în ultimul an datorită atitudinii pârâtului de indiferenţă manifestate faţă de obligaţiile de familie, refuzul de a se implica în rezolvarea treburilor familiale şi nu în ultimul rând de excesele de furie manifestate asupra mea. Deşi existau dovezi clare că acesta coresponda şi avea relaţii extraconjugale, la încercarea mea de a solicita o explicaţie în vederea rezolvării situaţiei eram supusă la violenţe fizice şi verbale din partea pârâtului. Am crezut iniţial că este iar o rătăcire de moment a pârâtului, însă văzând că acesta nu vrea să dea semne că vrea să se implice activ în relaţia de familie, ba mai mult a adoptat un comportament batjocoritor, am încercat să mai port o discuţie cu privire la viitorul relaţiei noastre însă nu a dat curs nici acestei solicitări.

Lipsa de implicare în viaţa de familie, atitudinea violentă, indiferenţa pentru problemele căsniciei noastre au condus la separarea noastră în fapt”, este precizat în cererea de chemare în judecată pentru desfacerea căsătoriei depusă de Maria Constantin.

Marcel Toader şi Maria Constantin s-au căsătorit în urmă cu doi ani de zile. Cei doi au decis să se despartă la începutul lunii august, iar de atunci se află în centrul unui scandal tumultuos.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a postat pe Instagram Betty, fiica lui Florin Salam, dupa ce s-a zvonit ca iubitul ei risca sa ajunga la inchisoare

Secrete intre fete: Cristina Mihaela te invata sa iti faci coafuri simple si extrem de rapide! Aranjeaza-ti parul singura, acasa, urmand aceste sfaturi!

Ce a facut Rimaru de la R.A.C.L.A. dupa ce a izbucnit scandalul in care mai multe femei il acuza de hartuire sexuala!

Luna în Gemeni aduce schimbări foarte bune pentru 5 zodii

O cunoscută prezentatoare de la Pro TV, îndrăgostită de Bendeac. Actorul a dat-o de gol: Eu nu i-am întors sentimentele

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Motivul ciudat pentru care a fost arestat Bill Gates. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies