Marcel Toader a murit. Mesajul emoționant al omului de afaceri, în martie 2019: „Tu mi-ai adus fericirea”

Marcel Toader a murit. Toader transmitea în martie un mesaj de-a dreptul impresionant. Cui i s-a adresat omul de afaceri pe pagina sa de socializare.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere
Marcel Toader se declara un bărbat de-a dreptul împlinit. Deși nu își găsise încă sufletul pereche, fostul soț al Mariei Constantin era înconjurat de iubire.

Cunoscutul afacerist i-a mulţumit atunci mamei lui pentru tot.

"#Mulțumesc Iubită Mamă !🙏🙏🙏❤❤❤ #Steaua #mea #din #zori #de #Zi .💥💥💥💥 De ziua fericirii, toate gândurile mele se îndreaptă către Tine.

Tu mi-ai adus mereu fericirea in gândul și-n sufletul meu atunci când veneam la tine, ieșit din noroaie grele, m-ai luat mereu în brațe, mi-ai mângâiat obrajii și mi-ai șters lacrimile de pe față cu mâinile tale dragi, muncite, și m-ai iubit mereu cu aceeași forță, nefiind condiționată de nimeni și de nimic; pentru că sunt copilul tău!

fara descriere

❤ Mereu mi-ai spus ca Femeia credincioasă este Îngerul casei. Dar... Azi îți dedic o frumoasă melodie alături de toată dragostea de care eu sunt capabil și-ți spun că te iubesc cu toată ființa!❤🌹❤🌹", a scris Marcel Toader, alături de câteva fotografii cu femeia care i-a dat viață și de care este extrem de apropiat.

Citeste si: Breaking news. Marcel Toader a murit! Cauza morții

Citeste si: Doliu în România. A murit regizoarea Cătălina Buzoianu

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate