Marcel Toader, la momentul adevarului: "Trebuie sa imi cer iertare fata de toata lumea! Am fost la biserica si..."

Marcel Toader a stat de vorba cu el, a tras concluzii si a ajuns sa se impace cu propriile greseli din viata.

Autor: R.L.

"Duc o altfel de viata. Mi-am schimbat conceptul de a trai. Am stat mult de vorba cu mine, mi-am facut un rezumat al vietii si am realizat ca nu am avut grija de mine. Eu sunt cel mai important. Acum vreo cateva lun

Nu mai am cablu, nu ma mai uit la televizor de mult. Ce inseamna viata cu tine? Ce inseamna sa le ceri iertare tuturor.

Am fost si la biserica. M-am impacat cu mine insumi. Nu am apucat sa vorbesc cu toata lumea. Trebuie sa imi cer iertare fata de toata lumea! Cel mai mare regret al meu este ca nu am o familie. Voiam o familie mare, numeroasa, voiam ce am vazut la mine, la parinti, la bunici. Am crescut la masa cu trei picioare, sub salcam, ne adunam toti acolo, familie mare", a declarat Marcel Toader in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

 

Marcel Toader priveste in urma si a invatat lectia. "In ultima vreme am incercat sa fac lucrurile sa functioneze, ceea ce era gresit. M-am grabit. Am fortat lucrurile! Acum las destinul sa lucreze! Am stat mult de vorba cu mine. Ma mai uit la filme pe net, dar in rest stau de vorba cu mine. Cred ca ies in castig. Am fost un barbat asumat mereu, nu am dat vina pe nimeni.

E un proces dureros. La vremea respectiva as fi putut face mai multe sau puteam sa tai din prima. Nu am fost atent la semne, nu le-am luat in seama. In timp, un lucru minor devine major, totul degenereaza. Ori nu am taiat cand a trebuit, nu am facut ce trebuia. cum sunt hotarat sa spun stop, nu mai accept nimic. Vreau sa accept persoana care are mintea ca a mea.
Eu obisnuiam sa intru in mintea femeii, sa inteleg ce vrea. Un proces dezvoltat in timp.

Oamenii se pot schimba. Eu nu cred in zodii, cred ca un om, cu mintea lui, poate face orice. Daca vrei ceva, daca vrei sa te directionezi intr-un anumit sens, poti face orice. Vreau sa arat cum sunt eu si ce vreau. Daca femeia intelege, ne dam mana si decidem: Iti convine cum sunt? Mergem mai departe? Nu mai e varsta sa zicem hai sa te muti la mine, hai sa ma mut la tine", a completat

el.

Marcel Toader nu ar spune nu unei alte casnicii. "Pot sa o iau de la capat, de ce nu? Pentru visul meu eu fac orice. Imi doresc o fetita! Toata viata mea mi-am dorit o fetita! Pe femeile din viata mea am vrut sa le fac independente. Sa nu fie dependente de mine, ci sa fie independente. Nu stiu sa intreb, nu stiu sa cer. Ma tem ca as putea sa ratez iar. Mi-e teama de esec. Nu sunt singur pe lume. Mama a suferit, fiul meu, la fel. De-asta mi-e frica", a mai declarat Marcel Toader cand a stat de vorba cu Teo Trandafir si Bursucu. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies