Marcel Vela a făcut anunțul mult așteptat de românii care se întorc din străinătate. Se va întâmpla începând de miercuri

După ce în ultimele zile, în Vama Nădlac a fost o aglomerație infernală, Marcel Vela a anunțat că se vor deschide încă 5 puncte de frontieră, începând de miercuri, 20 mai.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Marcel Vela a făcut anunțul mult așteptat de românii care se întorc din străinătate. Se va întâmpla începând de mâine


In articol:

Marcel Vela a anunțat marți, 19 mai, că alte cinci puncte de frontieră din țară vor fi deschise, după aglomerația din ultimele zile de la Vama Nădlac. Anunțul ministrului vine după ce în ultimele zile a fost aglomerată din cauza românilor care revin acasă, aceștia fiind nevoiți să aștepte ore în șir. Atfel, pentru a evita aglomerația infernală, s-a ajuns la această decizie.

Marcel Vela, anunț de ultim moment

Concret, începând de miercuri, vor putea fi accesate punctele de frontieră de la Cenad, Turu, Salonta, Valea lui Mihai și Urziceni. 

„De mâine (miercuri - n.r.), în urma discuțiilor de azi (marți - n.r.), Poliția de Frontieră din Ungaria și din România vor stabili următoarele lucruri: tranzitul de autoturisme să se facă pe mai multe intrări, pentru că acum se fac doar pe Nădlac, Nădlac 2 și la intervenția noastră și înțelegerea dânșilor (...) și pe încă trei puncte.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Emanuel după ce s-a calificat în finala Survivor România? Declarația surprinzătoare făcută de faimosul Ghiță la o săptămână de la eliminare!

Citeste si: TULBURĂTOR! Lola, în lacrimi la Survivor România! Ce gest impresionant a făcut pentru mama ei, chiar după ce a intrat direct în finala show-ului din Republica Dominicană

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp aruncă bomba despre iubitele fiului său. ”I-am spus să nu își bată joc de fete. Să nu facă dragoste cu ele înainte de căsătorie”!

După discuția de astăzi avem posibilitatea să deschidem pe încă cinci puncte. Acum se intră pe Nădlac 1, Nădlac 2, pe Vărșand, pe Borș și Petea. De mâine, dacă ne înțelegem și sper să ne înțelegem în urma discuțiilor de astăzi, se va putea intra pe Cenad, pe Turnu, pe Salonta, pe Valea lui Mihai și pe Urziceni. În acest mod, evident că fluxul de mașini chiar dacă vine pe fluxul din Ungaria într-un mod organizat, pe interval de timp, în acest sens se poate bifurca pe 10 direcții, ceea ce este foarte bine, că scade presiunea pe Nădlac 1 și Nădlac 2”, a spus Marcel Vela, potrivit Antena 3. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate