Marcel Vela: „Cu siguranţă viaţa nu va mai fi ca înainte. Trecem într-o nouă eră...”

Marcel Vela susține că viaţa nu va mai fi ca înainte „pentru că acest coronavirus schimbă multe”. Ce a mai declarat ministrul de Interne?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Marcel Vela: „Cu siguranţă viaţa nu va mai fi ca înainte. Trecem într-o nouă eră...”


In articol:

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat, vineri, că îi este dor de viaţa de dinainte de pandemie şi a reiterat ideea că revenirea la o viaţă cât mai normală depinde de fiecare dintre noi. Vela a însă că această pndemie ar putea fi momentul redescoperirii noastre şi a României.

Marcel Vela a primit pe Facebook un mesaj de la o femeie care-i spunea că îi este dor de viaţa de dinainte de pandemie, de o cafea bună la o terasă elegantă, de o întâlnire cu prietenii şi-l întreba dacă viaţa va mai reveni la normal.

Marcel Vela susține că pandemia ne va trezi la realitate

”Şi mie îmi este dor de viaţă de dinainte, de viaţă normală. Cred că depinde de fiecare dintre noi cum ne construim viitorul. Ca să ne construim un viitor normal, trebuie acum să avem un prezent extrem de responsabil. Cu siguranţă viaţa nu va mai fi ca înainte pentru că acest coronavirus schimbă multe din regulile sociale de comportament, din regulile medicale, dacă vreţi, dar cred că suntem cu toţii pregătiţi moral, fizic, social, la un moment dat, să acceptăm că trecem într-o nouă eră, într-o nouă etapă”, a răspuns Marcel Vela.

Acesta a afirmat că pandemia ar putea fi momentul de trezire la realitate, iar această realitate dură poate fi şi frumoasă.

Citeste si: Alina Pană a arătat totul! Pictorial interzis de fierbinte cu cea mai sexy Războinică! ”E motiv de divorț”

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu e sfâșiat de durere! Bărbatul postează fotografii cu nepoțelul Luizei: ”Vreau să mă cunoști, te rog, Luiza”

Citeste si: Victor Pițurcă a vorbit în premieră despre scandalurile avute cu Adrian Mutu! ” A fost supărat pe mine și a început să arunce cu niște chestii care nu i-au făcut cinste”!

”Mă refer aici la faptul că putem fi solidari, că ne preocupă cel de lângă noi, că suntem o naţiune, nu suntem doar un popor, suntem o naţiune puternic, la faptul că ne putem bucura de fiecare zi. Poate ne gândim acum că frumuseţea este lângă noi, că avem peisaje extraordinare, că poate noi nu am văzut toată România. (...) Eu vin din Caraş-Severin unde este cea mai frumoasă cascadă din lume, unde există băi termale, există păşuni alpine, rezervaţii naturale, tot felul de daruri pe care Dumnezeu le-a dăruit oamenilor în această ţară binecuvântată. Aşadar, înainte de a ne fie dor de viaţa de dinainte, cred că trebuie să ne fie dor de noi şi să ne fie dor de România”, a mai afirmat Marcel Vela.
 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate