Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne: ”Acum, voi sunteți eroii de care țara are nevoie!”

Ministrul Afacerilor Interne vorbește despre responsabilitate și toleranță unul față de celălalt pentru a trece cu bine peste această pandemie

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

vela
Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela[Sursa foto: Facebook]

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat un mesaj pe rețele de socializare în urmă cu puțin timp. Acesta a declarat că înregistrăm cifre îngrijorătoare ale îmbolnăvirilor cu noul coronavirus și cu toate acestea, unii români încă nu sunt convinși de existența virusului.


In articol:

vela
Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela[Sursa foto: Facebook]

Ministrul Afacerilor Interne a precizat că s-au format tabere în care Guvernul este blamat sau aprobat și că sunt discuții la nesfârșit despre existența virusului, toate acestea fiind cam inutile. Marcel Vela este de părere că în timp ce căutăm argumente pro sau contra, nu facem altceva decât să îi dăm timp virusului să ia mai multe vieți.

”Da, înregistrăm cifre îngrijorătoare, iar în tot acest timp încă încercăm să îi convingem pe unii sau pe alții de existența virusului, mai ales pe cei care cred că din această polemică punctează electoral.
S-au format tabere și suntem blamați sau aprobați. Sunt dezbateri nesfârșite despre unii de ce cred, iar despre alții de ce nu cred.
Prin căutarea unor argumente pro sau contra, nu facem altceva decât să dăm timp acestui inamic perfid și invizibil să ia tot mai multe vieți.”, a scris Ministrul pe Facebook.

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Rugăciunea care e rostită de 2000 de ani - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Marcel Vela îndeamnă la sprijin reciproc și precauție.

”Cifrele afișate ne dau fiori reci, iar acelea nu sunt doar cifre abstracte, sunt chiar vieți omenești, sunt semenii noștri care, ieri, erau printre noi.
Cifrele, care marchează numărul de decese anunțate zilnic prin comunicate oficiale, au în spate familii, drame, o pierdere grea, multe lacrimi și suferință.
De ce nu încercăm pur și simplu să ne sprijnim unii pe ceilalți?
De ce să așteptăm să avem virusul în familiile noastre sau în viețile noastre pentru a crede în existența sa?
De ce să nu fim precauți? ”, a continuat ministrul.

”Acum, voi sunteți eroii de care țara are nevoie!”

Vela ne îndemnă să purtăm masca de protecție și să fim responsabili. Astfel ne arătăm iubirea față de patrie în aceste momente de cumpănă.

”Dragii mei,
Eu cred că a fi precaut în aceste momente înseamnă cu adevărat să îți iubești aproapele și țara.
Trebuie să ACCEPTĂM și să arătăm astăzi mai mult ca oricând că prin RESPONSABILITATE și prin ASUMAREA măsurilor de protecție, pur și simplu ne IUBIM cu adevărat aproapele.
Nu trebuie să salvăm țara sau viața compatrioților cu arma în mână...
Este atât de ușor să purtăm o mască simplă și nevinovată și să fim cu toții eroii anonimi care salvează o națiune!
Acum, voi sunteți eroii de care țara are nevoie!
Vă doresc multă, multă sănătate, eroi ai României, oriunde vă aflați!
Împreună vom izbândi!”, a conchis Marcel Vela.

Citeste si: Ministrul de Interne trage un semnal de alarmă asupra numărului șocant de infectări: „Luptele se câștigă mereu în echipă!  Suntem pe un front”

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Orban nu o să mai fie premier: Toată lumea știe! E bomba momentului

O celebră vedetă rupe tăcerea! A trăit în teroare ani întregi crezând că are o boală extrem de gravă. Medicii i-au greșit diagnosticul. Mărturii înfiorătoare

Ludovic Orban, îngrijorat de numărul uriaș de cazuri noi de coronavirus: „Facem o analiză foarte serioasă”. Premierul vrea seriozitate în implementarea măsurilor de restricție

Imagini cu puternic impact emoțional! O copilă maltratează un cățel, aruncându-l în aer și învârtindu-l strâns cu lesa de gât!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies