Marculescu: "Am fost la spital la Oana, dar nu am vazut-o pentru ca abia adormise" Vezi ce spune el despre caracterul ei duplicitar

Costi Marculescu s-a lasat induplecat de Mihai Mitoseru care i-a propus ca dupa emisiunea WOWbiz de aseara la care au participat sa mearga impreuna la spital sa o vada pe Oana Zavoranu care a fost transportata de urgenta la o clinica particulara.##VIDEO9472##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Cand a ajuns la spital, Marculescu nu a putut vorbi cu Oana pentru ca aceasta abia adormise si a stat cu familia ei, mama si iubitul care s-a internat si el pentru a ii fi alaturi.

"Am fost aseara pe la 01:30 cu Mitoseru la spital la Oana. Ne-am intalnit cu Razvan si Marioara. Nu am putut intra la ea pentru ca abia adormise de 20 de minute. I-am spus lui Razvan ca e mai bine acolo fata de Spitalul de Urgenta pentru ca e de 5 stele. A spus sa o tina acolo pana cand iese pe picioarele ei si va fi ok", a marturisit actorul pentru Drept la tinta.

Costin si-a adus aminte de Oana pe care o iubea enorm inainte ca scandalul infidelitatii ei sa ocupe primele pagini ale ziarului. Acesta a marturisit ca Zavo era de pe atunci duplicitara fiind adesea si o fire solitara care se izola ore bune cu laptopul in baie sau in camera.

"Fiind la ei in casa, pana sa se desparta, am cunoscut-o si nu am cunoscut-o pe Oana pentru ca ea avea mai multe fatete. Era o fata misto, vesela, comunicativa, dar si usor duplicitara. Am iubito pe Zavo cea glumeata, vesela, cu care ma confesam, care era ok la petrecerile pe care le dadeam. Au fost 2 intamplari in perioada in care ea comunica cu Tudy. M-a chemat de 2 ori la Udriste prin decembrie, unde stateau, si ea era in toaleta, pe laptop, iar Pepe cu Dan Lazar. Au trecut vreo 2-3 ore, am mancat si ne-am uitat la meci, apoi m-am dus la baie si i-am zis ca o pup pentru ca plec. M-a salutat si ea.
fara descriere
A doua oara cand m-a chemat, i-am spus ca daca ajung si ea sta in baie, intru peste ea oricum ar fi - goala sau nu- si ii iau laptopul. Noi cand mergeam la mese, noi faceam gratarul si aranjam tot, ea statea pe laptop cate 5 ore si isi cumpara diverse de pe site-uri de licitatii. Noi, cei 15 prieteni, o acceptam si o rasfatam",
si-a maia dus aminte Costin.

"Nu a tinut cont nici de sfaturile mele, nici de ale nimenui. Eu in perioada in care mergeam saptamanal la ei, eu nu imi aduc aminte sa ii fi fost rau sau sa fi vazut medicamente pe la vedere", a mai adaugat el.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate