Mare sărbătoare în Gratia, comuna în care s-a născut Liviu Dragnea! Sătenii au avut două motive de sărbătoare: „Așa s-a nimerit. A băut lumea de două ori”

Oamenii din Gratia au avut parte de o mare petrecere în acest weekend. Sătenii au organizat un bâlci, unde au petrecut și s-au bucurat de eliberarea lui Liviu Dragnea.

Gratia, satul natal al lui Liviu Dragnea
Gratia, satul natal al lui Liviu Dragnea[Sursa foto: MediaFax Foto]
Autor: Alexandra Gabriela

In articol:

Bâlciul organizat cu ocazia zilei de Sf Ilie este un eveniment important pentru sătenii din Gratia. Astfel, oamenii se adună pe o pajiște și instalează diverse tarabe, cu diverse produse, pentru toate gusturile. 

Anul acesta, însă, motivul de sărbătoare a fost dublat de eliberarea lui Liviu Dragnea, care s-a născut și a crescut în satul Gratia, din județul Teleorman.

Fostul lider al PSD este apreciat de cetățenii din satul natal, iar ei au mai găsit un motiv de sărbătoare în eliberarea lui Liviu Dragnea.

Citeste si: Liviu Dragnea, atac furibund la adresa conducerii PSD după eliberare: „E condus de lași. E praf!” Se întoarce sau nu în politică fostul lider social-democrat

Sătenii au băut în cinstea eliberării lui Liviu Dragnea

Bâlciul organiazat în Gratia a animat duminică satul de baștină a fostului lider PSD. Personalitatea de seamă a satului din județul Teleorman a ieșit din penitenciar după doi ani și două luni de detenție. Oamenii locului au băut în cinstea fostului lider al partidului social-democrat.

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

S-a nimerit. A băut lumea de două ori .” a declarat amuzat unul dintre localnicii prezenți la bâlci.

Cozi de zeci de mașini s-au format în jurul pajiștii unde a avut loc vestitul bâlci. Tarabele amplasate direct pe iarbă au stârnit curiozitatea sătenilor, iar copiii s-au putut distra în trambulinele amplasate special pentru ei. Nici grătarele nu au lipsit, dar nici muzica și voia bună.

Bâlciul din Gratia
Bâlciul din Gratia[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Liviu Dragnea, o nouă șansă de eliberare. Cererea de strămutare a dosarului a fost admisă. Eliberarea va fi decisă de Tribunalul Giurgiu

Petrecerea din satul natal al lui Liviu Dragnea a ținut până după lăsarea serii, iar oamenii au plecat acasă mulțumiți de târgul organizat și în acest an în satul lor.

Liviu Dragnea, teleormănean din Gratia

Fostul lider al PSD s-a născut în satul Gratia, din județul Teleorman, la o aruncătură de băț de București. Tatăl său, Dumitru Dragnea a fost subofițer de poliție, ocupând funcția de șef de post, din satul pe care Liviu Dragnea l-a făcut atât de cunoscut.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, după a fost infectat cu virusul COVID-19!

Ce șanse mai are Liviu Dragnea să fie eliberat din închisoare. DNA a aflat de mesajele trimise din închisoare și consideră că nu s-a îndreptat

Victorie importantă pentru Liviu Dragnea. Fostul lider PSD a câștigat procesul cu Penitenciarul Rahova privind zilele de muncă în închisoare

Atenţie Tauri, Balanțe și Scorpioni! 7 zodii vor primi șansa de a rezolva lucrurile

Începe războiul lângă ROMÂNIA! Alertă maximă la graniță: Armata este la frontieră!

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Anamaria Prodan produce CUTREMUR în România. Imaginea care bagă frica în „amantele lui Reghe” . „Pe mine nu mă doboară nimic”

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies