Mare scandal in familia actorului Paul Walker dupa decesul vedetei! "Nu a murit din cauza vitezei masinii"

Sora lui Paul Walker, Ashlie Walker si tatal actorului s-au declarat devastati de moartea starului de la Hollywood si resping ultima teorie in cazul accidentului sau.

Distribuie pe:

fara descriere
Un martor ar fi declarat prin telefon, luni politiei, din Santa Clarita, California ca masina in care se aflau Paul Walker si Roger Rodas, cealalta victima din acest accident, s-ar fi luat la intrecere cu o alta masina, relateaza Daily Mail. Locul in care si-au pierdut cei doi viata este cunoscut drept o zona kalooga_36441" folosita" pentru cursele si intrecerile de masini.

Politia locala a declarat ieri presei americane ca inca investigheaza zona si ca, din inregistrarile video ale accidentului si din relatarile martorilor, masina era singura in momentul impactului, insa mergea cu o viteza ridicata.

Sosita la locul accidentului, sora lui Paul Walker, Ashlie Walker a plans moartea fratelui sau:

"Nu a fost nicio cursa de masini. Este o minciuna. Este dureros sa auzi asta si ne face si mai mare suferinta. Sunt acuzatii iresponsabile, venite din partea unor oameni care inventeaza ca viteaza si intrecerile au fost cauza mortii, cand in realitate a fost un tragic accident" a declarat aceasta pentru Daily Mail.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate