Sport

Mare surpriza! Celebrul fotbalist uruguayan Edinson Cavani are parul lung si acum este idolul femeilor! Porecla sa din copilarie insa ii va soca pe toti

In urma cu cateva zile, Edinson Cavani a dezvaluit de ce a fost chelios pana la noua ani!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Ieri, Uruguay a invins Portugalia, campioana Europei, prin doua goluri inscrise magistral de “El Matador” Edinson Cavani! Vedeta lui PSG l-a trimis astfel acasa pe Cristiano Ronaldo si continua  lupta pentru trofeul suprem, dar si pentru “Balonul de Aur”! (vezi cine este cea mai sexy sotie de fotbalist de la Campionatul Mondial din Rusia)

Numele lui Cavani este acum pe buzele tuturor microbistilor, insa nici femeile nu schimba programul atunci cand il vad la televizor! Inalt, sexy si cu plete, Edinson este considerat unul dintre cei mai aratosi fotbalisti de la Campionatul Mondial din Rusia si multe reprezentante ale Evei se gandesc la o seara romantica alaturi de sud-american.

Edinson Cavani, declaratie soc! “Am fost chelios”! Cu greu a prin curaj sa ii spuna mamei sa nu vrea sa se mai tunda

In mod cu totul surprinzator, chiar zilele trecute, Cavani a sustinut insa ca nu a fost deloc un copil frumos in copilarie. Din contra, i se spunea "Pelado" (n.r Cheliosul) pana la noua ani.

“Cand esti un copil, nu ai foarte mult par. Creste destul de incet. Ce mizerie! Nu poti face nimic in acest sens. Asadar, datorita imaginatiei familiei, esti poreclit "Pelado". Abia intr-un tarziu, ai curaj sa ii spui mamei ca nu vrei mai tunzi, pentru a scapa de aceasta apelare ironica”, a dezvaluit Edinson pe site-ul theplayerstribune.com

Galerie foto 
Setări confidențialitate