Mare ti-e gradina! Ce au descoperit politistii printre pelerinii la moastele Sfantului Dumitru! Romanii nu mai au pic de rusine!

Printre pelerinii pe Dealul Mitropoliei, la moastele Sfantului Dumitru, s-au strecurat si cativa impostori, dornici sa faca bani profitand de naivitatea credinciosilor.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMai multe persoane s-au dat calugari sau maicute si au incercat sa vanda diverse obiecte kalooga_36441" sfintite". Acestia sustineau ca strang bani pentru diverse lacasuri de cult din tara, insa erau de fapt impostori. Politistii au ridicat mai multe "maicute" si "calugari" care sperau sa faca rost de ceva bani de la credinciosii care stateau la coada pentru a saruta moastele Sf. Dumitru.

"A fost prinsa vanzand niste produse in numele unei asociatii ortodoxe europene, distinsa doamna a incercat sa agreseze un politist. A recurs la strategica arma de a blestema de morti, de familie si asa mai departe", a declarat un politist local pentru stirileprotv.ro.


"Chiar daca s-au imbracat in haine monahale, pe langa faptul ca vor dea socoteala in fata legii, vor da seama si in fata Lui Dumnezeu", a precizat inspectorul eparhial Ionel Durlea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate