Marea drama a actritei Tamara Buciuceanu. Si-a pierdut sotul, fratele si cumnatul. Se gandeste in fiecare zi la cel pe care l-a considerat sufletul ei pereche. DEZVALUIRI

Marea actrita nu vorbeste des despre viata ei personala. Si-a deschis insa sufletul intr-un interviu si a marturisit ca se gandeste in fiecare zi la sufletul ei pereche.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

 

Putini sunt aceia care stiu ca distinsa doamna a teatrului romanesc a fost casatorita timp de 33 de ani, pana cand jumatatea ei a trecut in lumea celor drepti, in 1996. 

fara descriere

 

Protagonista noastra si-a cunoscut sufletul pereche prin intermediul unei prietene care a fost convinsa ca medicul Alexandru Botez este facut pentru Tamara. Si asa a fost. Acesta a spus ca el se multumeste si cu titlul de “print consort” si ca nu il deranjeaza, ci il onoreaza sa stea in umbra celebrei sale sotii.

fara descriere

 

La randul ei, desi era o diva a scenei, actrita si-a dat silinta sa fie o femeie de casa si o buna gospodina de dragul barbatului pe care l-a adorat. Odata cu trecerea anilor, suferinta vaduvei s-a mai atenuat, dar cu toate acestea se gandeste in fiecare zi la omul special care s-a stins in urma cu 21 de ani.

 

fara descriere

 

Ma gandesc la cei care puteau sa mai stea langa mine si nu mai sunt: minunatul meu sot, fratele, cumnatul, colegii…Ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de ei, in lumea celor drepti”, a spus, acum ceva timp, Tamara Buciuceanu.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate