Marea finală a show-ului ”Îmi Place dansul” este în această seară! Marele câștigător pleacă acasă cu 100.000 de lei. Ce spun concurenții?

Ce spun concurenții “Îmi place dansul”, înaintea finalei din această seară? Telespectatorii își vor putea alege favoritul, prin vot SMS. Câștigătorul marelui premiu de 100.000 de lei va fi desemnat în direct, la Kanal D!

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

În această seară, începând cu ora 22:00, la Kanal D va fi difuzată Marea Finala a show-ului “Îmi place dansul”. Telespectatorii își vor putea alege preferatul, prin vot SMS, iar câștigătorul emisiunii va intra în posesia marelui premiu de 100.000 de lei. Bătălia pe ringul de dans se va da între șase concurenți: Alex, Alina, Anais, Emanuel, Roberto și Stefan.

Înainte de seara decisivă, în care se va afla, în direct, cine va fi desemnat câștigător, concurenții au declarat emoționați, că își doresc să își împlinească visul de a câștiga acest premiu și, implicit, inimile românilor. Experienta lor ca dansatori în acest show grandios le-a lărgit orizonturile și i-a pregătit mult mai bine în viitoarea lor carieră artistică.

“Experiența mea în acest show a fost foarte frumoasă, m-a maturizat, am învățat să creez și să îmi explorez imaginația și mai mult decât o făceam până să intru în acest concurs”, spune Alex.

“Pentru mine, ”Îmi place dansul” înseamnă o mare provocare pe care sper sa o duc cu bine până la capăt. Fiecare ediție în care am performat pe scena m-a emoționat, am dat tot ce s-a putut de fiecare dată. De abia aștept finala din această seară”, spune Alina.

“Mi-am definit drumul și tot ce am făcut până acum. Cel mai dificil moment pentru mine, pe plan emoțional, va fi marea finală din această seară”, declară Ștefan. 

fara descriere

“Îmi place dansul înseamnă pentru mine o evoluție continuă, mi-am dorit să creez lucruri frumoase pentru publicul telespectator. Teama mea cea mai mare, în acest concurs, a fost aceea de a nu mă dezamăgi pe mine însămi”, spune Roberto.

“Îmi place dansul m-a schimbat ca om, ca dansator, m-a făcut să fiu mult mai atentă la detalii și să fiu mult mai concentrată pe arta pe care o pun în scena”, spune Anais.

Citeste si: Imagini in exclusivitate din culisele show-ului “Imi place dansul”! Cum se pregatesc cei sase finalisti pentru marea finala de maine seara?

Citeste si: Sambata seara, Marea Finala “Imi place dansul”! Sase dansatori isi vor disputa marele premiu de 100.000 de lei. Castigatorul va fi desemnat in direct, in urma voturilor telespectatorilor

Citeste si: Finala show-ului “Imi place dansul” va fi difuzata sambata, 9 noiembrie, de la ora 22:00, la Kanal D!

“A fost o experiență pe cât de grea, pe atât de frumoasă. Am evoluat și mi-am dat seama de ce pot pune în scena. Am reușit să îmi înving teama de a lucra cu foarte mulți oameni; când ești presat de timp este foarte greu să mobilizezi multe persoane într-un timp foarte scurt, dar mi-am demonstrat că se poate”, declară Emanuel.

Nu ratați marea finală “Îmi place dansul”, difuzată în această seară, începând cu ora 22:00, la Kanal D!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate