Marea iubire secretă de la Exatlon 1: Belbiţă şi... ! Toată lumea vorbeşte despre idila dintre Iulian şi mexicanca Ana, dar noi ştim ce s-a întâmplat în primul sezon! Avem şi dovezi EXCLUSIV

Diana Belbiţă şi Ernesto au nutrit sentimente unul pentru celălalt! Avem dovada!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

În cel de al doilea sezon Exatlon, iubirea pluteşte în aer! Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni legătura amoroasă dintre Iulian Pîtea şi Ana Gonzalez! ”Războinicul” român a trecut pâna acum toate barierele şi, fără să îi pese de consecinţe sau bârfe, el a sărutat-0 cu foc pe mexicancă, i-a făcut un cadou şi s-a hârjolit cu fata şi în mare! (află de ce a decis Diana Belbiţă să se întoarcă la primul antrenor)

Diana Belbiţă a făcut o pasiune misterioasă pentru Ernesto la Exatlon! Ce i-a dăruit mexicanul! 

Şi dacă toată lumea crede în aceste momente că doar iubirea aceasta contează în Republica Dominicană, ei bine, lucrurile nu stau deloc aşa! Dimpotrivă, şi în ediţia anterioară, a existat o pasiune asemătoare, dar mai discretă!

Diana Belbiţă a făcut o pasiune misterioasă pentru Ernesto la Exatlon şi nu sunt doar vorbe în vânt! Colegii ei din primul sezon au tachinat-o tot timpul pe această temă, iar ea nu a negat niciodată nimic, în plus, de la ieşirea din competiţie, a recunoscut că încă vorbeşte cu cel care a pus ochii pe ea în Republica Dominicană! ”Păstrez legatura cu Ernesto, ne scriem destul de des. Am o brăţară de la el, mi-a pus-o chiar el la mana si am pastrat-o. S-a bucurat că mi-a plăcut când am văzut-o. De altfel, mi-a scris ca este fericit că încă o port. Poate voi ajunge în curând şi în Mexic, cine ştie, i-am promis că mă voi duce acolo într-o bună zi", a punctat Diana.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: