Marea iubire secretă de la Exatlon 1: Belbiţă şi... ! Toată lumea vorbeşte despre idila dintre Iulian şi mexicanca Ana, dar noi ştim ce s-a întâmplat în primul sezon! Avem şi dovezi EXCLUSIV

Diana Belbiţă şi Ernesto au nutrit sentimente unul pentru celălalt! Avem dovada!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

fara descriere

În cel de al doilea sezon Exatlon, iubirea pluteşte în aer! Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni legătura amoroasă dintre Iulian Pîtea şi Ana Gonzalez! ”Războinicul” român a trecut pâna acum toate barierele şi, fără să îi pese de consecinţe sau bârfe, el a sărutat-0 cu foc pe mexicancă, i-a făcut un cadou şi s-a hârjolit cu fata şi în mare! (află de ce a decis Diana Belbiţă să se întoarcă la primul antrenor)

fara descriere

fara descriere

Diana Belbiţă a făcut o pasiune misterioasă pentru Ernesto la Exatlon! Ce i-a dăruit mexicanul! 

Şi dacă toată lumea crede în aceste momente că doar iubirea aceasta contează în Republica Dominicană, ei bine, lucrurile nu stau deloc aşa! Dimpotrivă, şi în ediţia anterioară, a existat o pasiune asemătoare, dar mai discretă!

fara descriere

Diana Belbiţă a făcut o pasiune misterioasă pentru Ernesto la Exatlon şi nu sunt doar vorbe în vânt! Colegii ei din primul sezon au tachinat-o tot timpul pe această temă, iar ea nu a negat niciodată nimic, în plus, de la ieşirea din competiţie, a recunoscut că încă vorbeşte cu cel care a pus ochii pe ea în Republica Dominicană! ”Păstrez legatura cu Ernesto, ne scriem destul de des. Am o brăţară de la el, mi-a pus-o chiar el la mana si am pastrat-o. S-a bucurat că mi-a plăcut când am văzut-o. De altfel, mi-a scris ca este fericit că încă o port. Poate voi ajunge în curând şi în Mexic, cine ştie, i-am promis că mă voi duce acolo într-o bună zi", a punctat Diana.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate