Marea Premieră! Luni, la ora 17:00, a avut loc lansarea secțiunii theXclusive pe YouTube Kanal D România!

Vedete

Marea Premieră! Luni, la ora 17:00, a avut loc lansarea secțiunii theXclusive pe YouTube Kanal D România!

Șase emisiuni dedicate exclusiv online vor fi difuzate astăzi simultan, în premieră: “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!”

Așteptarea a luat sfârșit, doar câteva ore ne mai despart de premiera simultană a emisiunilor difuzate exclusiv în mediul virtual, pe pagina de YouTube a Kanal D România, în secțiune theXclusive. “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Cataloreste, trăiește, iubește!” alcătuiesc o oferta generoasă și diversă de conținut, fie că vorbim de reality show, talk-show, divertisment, cooking show sau emisiune de călătorie. Toate aceste producții elaborate vor fi accesibile de astăzi, de la ora 17:00, de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei.  

Așadar, de astăzi, de la ora 17:00, utilizatorii online vor avea posibilitatea să vizualizeze toate programele în aceeași zi. De săptămâna viitoare, începând de luni, 7 iunie, fiecare emisiune va fi difuzată săptămânal, conform programului desfășurat, mai jos. 

Emisiunea  “CazaCU Muncă Grea”,  difuzată în fiecare  luni, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive, își propune să vi-l prezinte, în fiecare episod, pe  Cătălin Cazacu  ducând la bun sfârșit cele mai “murdare” și neobișnuite activități pentru el. 

În prima ediție  a emisiunii “CazaCU Muncă Grea” vedeta va experimenta o zi din viața unui lucrător pentru salubrizare, acesta va da piept cu realitatea muncii pe cât de istovitoare, pe atât de “caustice”. 

În fiecare  marți Mihai Ghiță  va aborda subiecte tabu, povești de viață ieșite din comun, cu sinceritate debordantă și înțelegerea naturii umane, alături de invitații săi, vedete sau oameni necunoscuți publicului larg, în cadrul emisiunii  “În oglindă”.

  În prima ediție, difuzată astăzi, simultan cu celelalte producții, privitorii vor fi martorii unui interviu năucitor. Povestea de viață a unei tinere traficată chiar de soțul ei, momentele de chin și groază prin care a trecut și cum și-a pus amprenta asupra ei această trauma, toate acestea le veți putea descoperi în prima ediție a emisiunii “În oglindă”. 

În fiecare  miercuri, Alexandra Ungureanu  dă tonul zilei, alături de invitații săi, nume puternice din showbiz, în cadrul emisiunii  “Duet cu Alexandra”.

 Muzică de calitate, duete impresionante, dar și povești de viață emoționante vor fi împărtășite publicului în fiecare ediție a emisiunii a cărei gazdă va fi Alexandra Ungureanu.  În prima ediție, Theo Rose va oferi, cu efervescență, cele mai impresionante povești de viață și, alături de Alexandra Ungureanu, un concert acustic, într-un duet de colecție. 

În fiecare  joi,  privitorii emisiunii  “Well Done”  vor avea parte de un festin culinar impresionant,  Chef Florian Lazăr  va avea alături de el, în fiecare ediție, vedete care își vor dovedi îndeletnicirile în ale gastronomiei.

Și pentru ca provocarea să fie și mai dificilă pentru celebritățile invitate, acestea vor găti la foc automat, fără a cunoaște rețeta și modul de preparare, fiecare pas fiind indicat de Chef, care le va oferi instrucțiunile necesare. 

Oana Radu este prima vedetă care acceptă invitația lui Chef Florian Lazăr, iar momentele amuzante, adrenalină la maximum și surprizele culinare sunt doar câteva ingrediente ale  primei ediții  “Well Done!”. 

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Vinerea  se află sub semnul “ Detectorului de minciuni ”,  Mihai Hinda  fiind prezentatorul care va adresa invitaților săi cele mai inedite și amuzante întrebări, la care aceștia sunt nevoiți să răspundă. 

În prima ediție, difuzată astăzi, la ora 17:00, pe Youtube Kanal D România, în secțiunea theXclusive, Mario Fresh acceptă testul detectorului de minciuni. Acesta va răspunde celor mai incomode întrebări, iar publicul va fi martorul dezvăluirilor artistului. 

Sâmbătă  debutează cu emisiunea de călătorii, “ Călătorește, trăiește, iubește”  realizată de  Mihaela și Marian Crăciun. Cei doi neobosiți călători vor colindă în locuri extraordinare și vor oferi privitorilor sfaturi pentru o vacanță de neuitat, atât prin țară, cât și în străînătate. Alături de aceștia vom descoperi amănunte impresionante despre cultură, religia, obiceiurile, tradițiile, gastronomia fiecărui colț de răi în care vor ajunge. 

Prima ediție, difuzată astăzi, la ora 17:00, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive, consumatorii din mediul online vor descoperi seducătorul Dubai, prin ochii călătorilor noștri, Mihaela și Marian Crăciun; distracție, relaxare, sesiuni de shopping, plimbări, experiențe incendiare, cultură, istorie și obiective turistice impresionante, acestea sunt doar câteva dintre activitățile care vă vor face să va îndrăgostiți iremediabil de cel mai luxos oraș al lumii.

Așadar, începând de astăzi, de la ora 17:00, va invităm să urmăriți toate aceste emisiuni pe pagină de YouTube a Kanal D România, în secțiunea theXclusive, urmând ca, din 7 iunie, să vă puteți delecta cu fiecare producție în parte, timp de șase zile pe săptămână, în conformitate cu programul anunțat mai sus.