Gina Pistol și Smiley nuntă

Gina Pistol și Smiley

Vedete

Marele absent de la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Nimeni nu s-ar fi așteptat să lipsească în cea mai importantă zi din viața lor. Motivul pentru care nu va fi prezent la eveniment

Persoana care nu îi va putea fi alături Ginei Pistol, în ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă. Nimeni nu a crezut că va lipsi de la nunta ei și a lui Smiley!

Pentru Gina Pistol și Smiley ziua de 27 de mai are o importanță cu totul deosebită, și asta pentru că artistul și mama fetiței sale își vor uni, în sfârșit, destinele în fața lui Dumnezeu. Cei doi au anunțat deja că evenimentul va fi unul grandios, organizat până la cele mai mici detalii, și, așa cum era de așteptat, mulți vor fi cei care vor petrece alături de proaspeții însurăței. Totuși, vor fi și apropiați care nu vor putea să le ureze "Casă de piatră" față în față.

Este vorba despre Irina Fodor, colega blondinei, care va lipsi, motivat, de la nuntă.

Citește și: Ce a făcut Gina Pistol chiar în ziua nunții! S-a filmat așa cu doar câteva ore înainte de a îmbrăca rochia de mireasă: "Am dormit puțin și repede"

Motivul pentru care Irina Fodor nu va putea fi prezentă la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley

Gina Pistol și Irina Fodor au colaborat, de-a lungul anilor, de mai multe ori, iar în ultima perioadă soția lui Răzvan Fodor chiar a înlocuit-o pe blondină, după ce aceasta a decis să se retragă din televiziune și să-și concentreze atenția

mai mult asupra familiei. Cu toate acestea, cele două prezentatoare nu au rupt legătura, ba dimpotrivă. Se pare că relația lor de colegialitate, s-a transformat, în timp, într-o frumoasă prietenie, despre care amândouă vorbesc de fiecare dată cu drag.

Citește și: Cât de mult a suferit Smiley după despărțirea de Laura Cosoi?! A încercat totul ca să se împace cu ea: „A cumpărat cinci sticle de whisky. A plâns după Laura”

În ciuda legăturii pe care o au, însă, Irina Fodor nu îi va putea fi alături Ginei Pistol în ziua nunții, și asta pentru că recent a plecat din țară, să filmeze un nou sezon al show-ului pe care îl moderează. Anunțul a fost făcut chiar de către Răzvan Fodor, în mediul online: "În dimineața asta, mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni, după ce se termină America.

Avem 1 an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume. Partea bună este că ne iubim meseria, că proiectele astea sunt spectaculoase, pline de experiențe și amintiri greu de obținut altfel, dar…tot mi-e dor de ea. Țuca, ai grijă de tine, te aștept acasă!", a scris Răzvan Fodor în dreptul unei fotografii cu soția lui.

Irina Fodor absentă nuntă Gina Pistol

Gina Pistol și Irina Fodor

[Sursa foto: Instagram]

Între Irina Fodor și Gina Pistol s-a speculat că a existat întotdeauna o rivalitate

Încă de când Gina Pistol  i-a predat "ștafeta" Irinei Fodor, în momentul în care a devenit mamă, mulți dintre telespectatori au crezut că între cele două au existat neînțelegeri, dat fiind faptul că soția lui Răzvan Fodor i-a luat locul blondinei în cadrul a două emisiuni de mare succes.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citește și: „Mâine nu e promis pentru nimeni” Smiley a ținut neapărat să spună asta public! Mesajul transmis de artist cu doar o zi înainte de nunta cu Gina Pistol

După o lungă perioadă în care speculațiile au tot circulat în mediul online, s-a aflat și adevărul despre relația lor. Irina Fodor a mărturisit că între ea și iubita lui Smiley nu s-a pus problema niciodată de competiție: "Nici nu se pune problema despre rivalitate, noi ne înțelegem foarte bine, ea mi-a dat chiar sfaturi la început de drum, când am preluat show-urile, amândouă suntem fete săritoare, oferim ajutor când e nevoie, ne luăm în serios

munca și suntem dedicate 100% atunci când vine vorba despre proiectele în care suntem implicate", a declarat Irina Fodor, pentru viva.ro.