Marele actor Adrian Pintea ar fi împlinit 65 de ani! Și calul său, Duran, l-a condus acum 12 ani pe ultimul drum

Adrian Pintea a încetat din viață la doar 53 de ani, răpus de o boală teribilă. Ieri, marele actor ar fi împlinit 65 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Adrian Pintea a încetat din viață la doar 53 de ani, răpus de o boală teribilă, pe 8 iunie 2007.  Ieri, marele actor ar fi împlinit 65 de ani, prilej pentru lumea artistică și pentru prieteni să-și aducă aminte de cel care a fost Adrian Pintea. Puțină lume știe însă că, pe ultimul drum, Pintea a fost însoțit și de calul său, Duran, de care era foarte atașat. 

Citeste si: Fosta soție a lui Adrian Pintea, fericită în brațele lui Laurențiu! Lavinia s-a căsătorit cu medicul în 2014 FOTO

Citeste si: Cum arată văduva lui Adrian Pintea, la 12 ani de la dispariția actorului: „Sper să nu-l fi dezamăgit”

”Incercind sa-si ascunda emotiile, Tora Vasilescu, Mihai Constantin, Monica Davidescu, Elvira Deatcu, Mihai Dinvale, Florin Zamfirescu, Dan Bordeianu, Irina Petrescu, Maria si Elena Basescu, alaturi de Ion Caramitru, Adrian Titieni, Manuela Harabor, Claudiu Bleont si fosta sotie a lui Adrian, Silvia Pintea, se rugau neincetat Domnului. Un parfum de mir amestecat cu smirna plutea in atmosfera, coborind parca din cer. La citiva metri, cu ochii umeziti, Duran, calul lui Adrian, impodobit cu doua coroane de flori, il privea pe cel care i-a fost stapin. Adrian a plecat pentru totdeauna dintre noi, mostenind insa viata vesnica”, nota presa de acum 12 ani, la înmormântarea actorului. 

fara descriere

Și astăzi, mormântul de la Bellu al lui Adrian Pintea este foarte bine îngrijit, mulți admiratori trecând periodic să aprindă o lumânare și să lase o floare în amintirea genialului actor. 

fara descriere

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate