Vedete

Marele comentator sportiv Cristian Topescu a castigat la calarie doua campionate nationale de sarituri peste obstacole!

Cristian Topescu a mostenit din familie dragostea pentru cai.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Marele comentator sportiv Cristian Topescu a castigat la calarie doua campionate nationale de sarituri peste obstacole! icon photo

Cristian Topescu (81 de ani) este cel mai cunoscut comentator sportiv din Romania, activand in ultimii ani si pe scena politica, in rol de senator din partea PNL. In tinerete, pana sa ajunga celebru la microfon, Topescu a fost pasionat de cai, facand armata la graniceri.

"Fiul unuia dintre cei mai valoroşi sportivi de echitaţie pe care România i-a avut – ofiţerul de cavalerie Felix Ţopescu, component al echipei hipice a României care a participat la Olimpiada din Berlin 1936 – Cristian Ţopescu a fost îndrumat spre singura armă care mai avea cai, Grănicerii.

Atunci Cristian Ţopescu nu se gândea că va ajunge militar, deoarece recunoaşte că „nu m-a pasionat cariera militară din punctul de vedere al înaintării în grad. Eu îmi făceam datoria indiferent de gradul pe care îl aveam, locotenent, căpitan, maior, locotenent-colonel ori colonel. Iar acum, ca general de brigadă, îi admir pe veteranii de război”. Practicant al sportului de performanţă, Cristian Ţopescu avea să înfiinţeze la Oradea o echipă care se numea Grănicerul Oradea", a notat site-ul politiadefrontiera.ro. 

Vezi continuarea materialului pe stirilekanald.ro! 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune