Marele premiu la Loto 6/49, de peste 41 de milioane de lei, nu a fost câştigat - Uite numerele extrase

Premiul categoriei I la Loto 6/49 pus în joc duminică, de peste 41 de milioane de lei, nu a fost câştigat, fiind reportat pentru următoarea extragere.

novalue

Numerele extrase duminică la Loto 6/49 sunt 47, 6, 28, 36, 1 şi 20.

La categoria I nu a fost înregistrat niciun câştigător, astfel că premiul pus în joc, în valoare de 41.092.938 de lei, a fost reportat pentru următoarea extragere.

La categoria a II-a a jocului Loto 6/49 au fost 18 variante câştigătoare, fiecare premiu fiind în valoare de 26.049 de lei.Premiul categoriei I la Joker, în valoare de 2.098.382 de lei, nu a fost câştigat, numerele extrase fiind 9, 13, 32, 22, 28 şi 7.

În schiimb, doi jucători au câştigat premiul categoriei a II-a la Joker, obţinând câte 105.769 de lei.

Premiul categoriei I la Loto 6/49 a fost acordat ultima dată în 2 februarie, când un jucător din Galaţi a câştigat peste 3,4 milioane de lei.

Citeste si: Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, dezvăluire incredibilă despre ea: Am prins-o în pat cu...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Închiderea granițelor nu este o soluție împotriva tulpinii Omicron, este avertismentul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Un virusolog italian face praf România din cauza ratei mici de vaccinare anti-COVID: „Și atunci care este alternativa la vaccinare, să nu faci nimic? Dacă da, zboară în România!”

Cetățeni greci, prinși cu certificate COVID falsificate în România și Bulgaria. Ancheta bate pasul pe loc: „Odată ce titularul are un astfel de document, este imposibil de...

Veștile sunt bune! Acesti nativi va avea parte de surprize

Schimbare totală pentru certificatul verde! Anunțul făcut în direct la Antena 3. ESTE BOMBA SERII

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Bucurie fără margini în showbiz-ul românesc. Vedeta noastră devine iar părinte. Mesajul care topește inimile tuturor

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies