Marele regret al lui Jador! L-a spus în gura mare: "Vine sfârşitul lumii şi eu..."

Jador este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din industria muzicii de petrecere şi are tot ce îşi doreşte, la prima vedere, însă lucurile nu sunt cum par a fi.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Jador este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din România dacă aruncăm o simplă privire la vizualizările videoclipurilor sale de pe Youtube. Artistul are un foarte mare succes, nu duce lipsă de concerte şi de bani, dar cu toate acestea, el tot are un regret.

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, acuzată că a născut în secret! Ce decizie radicală a luat: „Ce să fac...”

Marele regret al lui Jador! L-a spus în gura mare: "Vine sfârşitul lumii şi eu..."

Fostul conturent de la Puterea Dragostei are noroc la bani, dar nu are noroc la femei. Artistul a încercat să îşi găsească marea dragoste în competiţia din Turcia. Şi a găsit-o de câteva ori, doar că s-a risipit la fel de repede precum a venit. Acum artistul este disperat că pandemia de coronavirus va evolua atât de mult încât nu va mai avea timp sa îşi găsească iubirea vieţii lui.

Citeste si: Bogdan Mocanu i-a desenat posteriorul Andrei Voloș. Cele mai fierbinți imagini cu concurenta de la Puterea Dragostei | VIDEO

Jador a postat un clip pe contul lui de Youtube, îm care ţipa disperat că nu crede că se va mai însura vreodată.

fara descriere

"Vine sfârşitul lumii şi eu nu m-am însurat", spune Jador în videoclipul postat pe Tik Tok. 

Jador a lansat melodia “Iartă-mă” şi joacă în clip alături de sosia Siminei. Ce mesaj secret ascunde piesa

Jador a lansat în urmă cu puţin timp piesa “Iartă-mă” şi promite că va fi un adevărat hit. Melodia ascunde un mesaj profund pentru o femeie care l-a lăsat, ceea ce ne face să ne gândim că versurile melodiei ar fi pentru Simina.

"Femeie iartă-mă pe mine să îmi spăl păcatul că tu m-ai vrut pe mine/ Nu ai vrut pe altul/Eu n-am ştiut cât de mult mă iubeşti/Te-am lăsat singură tu să trăieşti.", este refrenul melodiei prospăt postată pe Youtube. 

Citeste si: Jador, probleme cu poliția chiar de ziua lui. Ce amendă a primit?

În plus, fata din videclip care joacă rolul principal alături de Jador, seamănă leit cu Simina, ceea ce ar putea însemna că Jador încă se mai gândeşte la Simina, chiar dacă ea va aduce un copil pe lume din clipă în clipă alături de Alex Zănoagă. 

Continuarea aici 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate