Vedete

Marele secret al lui Stefan de la Exatlon! “Razboinicul” a jucat filme in America. Vezi despre ce productii a fost vorba EXCLUSIV

Stefan de la Exatlon are un secret urias! Unul dintre cei mai atragatori barbati de la competitia difuzata de Kanal D a jucat in filme!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Marele secret al lui Stefan de la Exatlon! “Razboinicul” a jucat filme in America. Vezi despre ce productii a fost vorba EXCLUSIVicon photo

Stefan Ionut Floroaica este considerat de marea majoritate a publicului femin drept cel mai sexy dintre “razboinici” de la Exatlon! Cu un look neingrijit, dar calculat, si un trup de Adonis, tanarul a reusit sa capteze atentia si sa se detaseze in top-ul preferintelor, atat ca fizic, cat si ca un competitor foarte bun. (ce a spus sotul Andei Adam despre felul in care cantareata concureaza la Exatlon)

Stefan a plecat de altfel in Republica Dominicana ghidat de un motto, “am un singur adversar si acela este omul din oglinda”, o dovada certa ca barbatul, in varsta de 25 de ani, originar din Pitesti,  are o mare incredere in el si nimeni si nimic nu ii poate sta in fata celebritatii!

Stefan de la Exatlon are un secret teribil! Ce a facut “razboinicul” in America!

Putini stiu insa ca Stefan a cochetat deja cu lumea buna a showbiz-ului! Surprinzator, nu cel de pe plaiurile mioritice, asa cum probabil s-ar fi asteptat multi, ci in strainatate! (intra sa vezi cum arata Diana Belbita in momentul in care iese din cusca de box si se imbraca precum o diva la evenimentele mondene)

“Stefan este un tip interesant, poate tocmai de aceea, a si intrat in atentia producatorilor de filme! De exemplu, in perioada in care a stat in America, el a jucat in cateva pelicule. Este adevarat, romanul a avut doar aparitii scurte, insa a contat foarte mult. Din pacate, in ciuda faptului ca era extrem de apreciat de toti, in special din cauza fizicului impresionant, el nu a mai putut continua in SUA. La un moment dat, a fost nevoit sa sa isi urmeze studiile in alta parte si sa se axeze pe sport, acolo unde a devenit si campion la skandenberg. Nu este totusi timpul trecut pentru el! Dupa Exatlon, cu un alt capital de imagine, va putea sa revina la vechile pasiuni”, au dezvaluit persoane din anturajul lui Stefan Ionut Floroaica, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Pe Stefan Ionut Floroaica il putet vedea in cea mai tare competitie a anului, Exatlon, in zilele de sambata, duminica, luni si marti, de la ora 20:00, numai la Kanal D.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune