Marele voleibalist Giba raspunde acuzelor Cristinei Pirv. Romanca spune ca sotul ei o insela de 4 ani!

Soc in voleiul mondial! Cel mai cunoscut cuplu din lumea sportiva din Brazilia anunta divortul dupa noua ani de casnicie fericita. Cristina Pirv, fosta mare voleibalista romanca, il desfiinteaza pe Giba, legenda vie la Rio.

Distribuie pe:

Autor: A.B.C., A.M.C.

Despartirea fostei voleibaliste Cristinei Pirv (40 de ani) de sotul ei, Giba (35 de ani), cel mai cunoscut jucator brazilian de volei, a produs un soc mediatic, cei doi avand o relatie solida de aproape un deceniu si doi copii. Imaginea cuplului perfect s-a destramat insa dupa ce romanca a postat zilele trecute, pe facebook, conform Click, un mesaj in care anunta ruptura si motivul despartirii de Giba, faptul ca acesta o insela de aproape 4 ani cu alta femeie.

fara descriere

Replica lui Giba a venit printr-un comunicat sec de presa, din care citam: "Din pacate, dupa noua ani, casnicia mea cu Cristina Pirv trece printr-o criza profunda, care s-a adancit in ultimele zile. Problemele personale sunt insa rezolvate in particular si fara implicarea presei, asa ca pretind mass-media respecte si sa protejeze, macar copiii, in acest moment delicat".

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate