Margherita de la Clejani a fost surprinsa in ipostaze tandre cu un prezentator TV! Ce a declarat bruneta atunci cand a fost intrebata daca are o relatie cu el

Margherita de la Clejani si Valentin Sanfira au aparut in ipostaze controversate la petrecerea organizata de Mara Banica. Cei doi au fost foarte apropiati, iar oamenii s-au intrebat daca au o relatie.

Autor: A. B.
Margherita de la Clejani a spus adevarul si sustine ca nu are o relatie cu Valentin. 

 

 “Nu am nicio relaţie cu niciun bărbat. Da, am ieşit cu Valentin, am ieşit împreună, dar ca prieteni.
M-a invitat la deschiderea unui club. Era ziua unui prieten de-ai lui, doctor. Posibil ca Valentin să fie dornic de publicitate ca să-şi promoveze clinica. Nu ştiu dacă e singur. Eu de astă vară nu m-am mai văzut cu el. Sinceră să fiu nu am cum să fiu cu cineva pentru că eu sunt o femeie pretenţioasă şi e greu să găsesc pe cineva pe gustul meu. Trebuie să  fie prea frumos, prea deştept, să aibă prea mulţi bani... Mă mai gândesc uneori şi mi-e frică să nu rămân singură la cât de pretenţioasă sunt. Mi-aş dori ca iubitul meu să aibă ochii albaştri sau verzi şi să fie blond. Mai nou, îmi plac blonzii... Dacă aş avea un iubit, mi-ar fi şi frică să-l prezint părinţilor pentru că ei ar vrea să am cel mai bun bărbat. Mi-am dat de curând în cărţi şi mi-a zis că o să mă mărit doar dacă vreau eu.
Mi-a zis că am noroc în carieră, profesional îmi merge totul perfect, însă în iubire nu prea am deloc noroc”,
a spus Margherita de la Clejani pentru Cancan.ro. 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies