Margherita de la Clejani, dans lasciv la bară! Artista nu are nicio jenă după aflarea rezultatelor INML

Margherita de la Clejani nu se sfiiește să se afișeze în ipostaze revoltătoare pe Instagram nici după ce au ieșit la iveală rezultatele analizelor de la INML

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

fara descriere

Margherita de la Clejani a provocat în luna mai a acestui an un accident care a atras atenția tuturor. Fata a spus că își făcea buzele în momentul în care a provocat accidentul, însă polițiștii ajunși la fața locului au observat că tânara nu se comportă normal. Astfel, ea a fost testată cu etilotestul și cu DrugTestul.


In articol:

Citeste si: Lista exactă a substanțelor pe care Margherita de la Clejani le avea în corp în ziua accidentului. Ce a consumat, de fapt fata Clejanilor

Rezultatele analizelor de la INML au ieșit la iveală și cu toate că s-a dovedit că Margherita consumase substanțe interzise, ea nu pare să aibă vreo remușcare. La o zi după ce a primit raportul, Margherita s-a afișat pe Instagram în timp ce dansa la bară alături de un băiețel. Se pare că Margherita nu este afectată sub nicio formă de ultimele informații care au ieșit la iveală și continuă să se distreze așa cum a făcut și până acum.

fara descriere

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Cum a reacționat Viorica de la Clejani când a aflat rezultatul analizelor INML ale Margheritei: „Și-a pierdut controlul și...”

Lista substanțelor consumate de Margherita de la Clejani înainte de accident

Margherita consumase anterior cocaină, dar au fost identificate, în plus, și urme de alte 6 substanțe, unele dintre ele prezente în diferite medicamente. Gândul.ro dezvăluie că în sângele Margheritei de la Clejani au fost găsite urme de nordazepam în sânge (acesta fiind un medicament utilizat în tratamentul anxietății!), iar, din probele de urină, a rezultat că ”subiectul” a ieșit pozitiv pentru cocaină, morfină și benzodiazepine. Mai mult, testele au relevat și urme de codeină, oxazepam și paracetamol. 

Citeste si: Margherita de la Clejani nu se potolește! Aroganță incredibilă după accidentul pe care l-a provocat! VIDEO

LISTA SUBSTANȚELOR

COCAINĂ (unul dintre cele mai răspândite droguri, care produc dependență consumatorului)

 

NORDAZEPAM (medicament utilizat în tratamentul anxietății)
MORFINĂ (este principalul agent activ din opiu, fiind un analgezic extrem de puternic)
BENZODIAZEPINE (medicamente cu efect tranchilizant pentru tratarea psihozei. Printre ele, diazepam sau xanax)
CODEINĂ (este un alcaloid natural din opiu, similar morfinei)
OXAZEPAM (din clasa benzodiazepine, utilizat de obicei pentru tratarea anxietății sau în cazul abstinenței alcoolicilor)
PARACETAMOL (un medicament administrat curent, care incorporează acetaminofen)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate