Margherita de la Clejani, internată de urgență! Prin ce experiențe terifiante a trecut fata Clejanilor! Nu le va uita niciodată

Margherita de la Clejani a fost internata de urgenta la spital dupa ce a participat la emiunea Asia Express filmată în Sri Lanka. După o serie de zile fără hrană, apă și odihnă, a făcut o criză de rinichi și a fost dusă la spital

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Margherita de la Clejani se află în centrul atenției după ce sâmbătă, 23 mai, a lovit o mașină parcată regulamentar, iar ea a fost testată de polițiștii de la fața locului și găsită sub influența unor substanțe interzise.

Margherita de la Clejani a surprins cu atitudinea ei pe toată lumea, mai ales că ea le promisese apropiaților că va avea grijă de sănătatea ei, după ce, în urmă cu un an, a trăit niște exteriențe terifiante la Asia Express, filmată în Sri Lanka.

fara descriere
Ce s-a intamplat cu Margherita de la Clejani la Asia Express?

Margherita de la Clejani s-a simțit foarte rău, iar diagnosticul pus de medici i-a îngrijorat pe producătorii emisiunii, care, imediat, au luat o decizie importantă pentru ea și colega sa de concurs. După ce doctorii străini au spus că Margherita de la Clejani are nevoie de transfuzii, s-a luat hotărârea ca ea să revină în România, pentru a primi tratamentul necesar. Din păcate, această decizie a dus la încheierea parcursului ei și al Iulianei Luciu la ”Asia Express-Drumul Elefantului 2019”.

”N-a jucat în nicun moment teatru. Îi este foarte rău. Margherita de la Clejani este în spital. Are o infecție la rinichi cu care se pare că a venit din țară, dar s-a agravat aici. E mai bine pentru ea să plece acasă, altfel ar trebui să facă transfuzii aici”, a declarat Gina Pistol, prezentatoarea show-ului Asia Express.

Citeste si: Lovitură dură pentru Ioniță de la Clejani de la fiica sa nerecunoscută! Mesajul Ramonei Manole

Citeste si: Margherita din Clejani, mesaj șocant pe Instagram! Ce a scris vedeta?

Citeste si: Dezvăluiri surprinzătoare! El este singurul bărbat cu care Margherita de la Clejani a avut o relație serioasă! Tânărul era un cântăreț de origine libaneză!

fara descriere

Margherita de la Clejani, internata de urgență in spital! ”Nu mă pot odihni, nu pot mânca” 

La întoarcerea în țară și Margherita de la Clejani a explicat de ce a ajuns de urgență la spital în Sri Lanka, chiar în momentele în care era transportată cu emoții la o clinică din localitate. ”Am febră, am dureri de cap foarte puternice, mi-e foarte frig, deși aici e foarte cald. Nu mă pot odihni, nu pot mânca”, a spus Margherita de la Clejani, care, apoi, la revenirea în țară a declarat că vrea să aibă grijă de sănătatea ei din toate punctele de vedere.

Cum s-a pregătit artista pentru Asia Express

Margherita și-a dorit mult să participe la

Asia Express

și chiar s-a pregătit de acasă. Ea și-a pus extensii de păr și acid în buze pentru a arăta cât mai bine în competiție.

„Extensiile astea mi le-am pus înainte de Asia Express, m-am pregătit foarte tare, dar mi-au căzut jumate. Mi-am pus acid în buze, mi-am pus extensii. Încep să mă descompun încet încet aici, în Sri Lanka. Nu mă simt ok, nu mă simt bine”, a mai spus ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate