Margherita din Clejani, sexy, în dormitor! Şi-a scos sânii la înaintare! "Bunăciune rău!"

Margherita din Clejani nu s-a lăsat afectată de scandalul cu Codin Maticiuc, ba din contra, i-a mulţumit craiului de Dorobanţi pentru reclamă.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Margherita din Clejani s-a pozat sexy în dormitor. Fiica Vioricăi de la Clejani s-a afişat mai senzuală ca oricând. S-a pozat în oglindă în lenjerie sexy, neagră, cu silicoanele la înaintare. A adăugat un condiment provocator: o pereche de sandale negre cu toc cui, apoi a pus poza pe net.

fara descriere

Cum au văzut poza sexy, masculii au sărit cu complimentele. "Ce sexy eşti!", "Bunăciune rău", au scris internauţii în dreptul imagini cu senzuala Margherita.

Viorica de la Clejani l-a făcut cu ou şi cu oţet pe Codin Maticiuc

Viorica de la Clejani a sărit ca o leoaică şi şi-a apărat fiica atunci când Codin Maticiuc a spus despre Margherita că este urâtă după atâtea operaţii estetice suferite. Viorica i-a scris în privat lui Codin Maticiuc, l-a înjurat şi l-a ameninţat. În schimb, Margherita a fost pacifista, motiv pentru care Codin a bătut în retragere.

fara descriere

"Ca sa vedeţi că sunt băiat corect până la capăt va postez aici şi mesajul primit de la Margherita.

Diametral opus de cele ale mamei sale, mesajul ei e genul ăla care te baga in pământ de ruşine după ce tu ai scris nişte mizerii (chiar dacă adevărate dar totuşi nişte mizerii care fac rău).

fara descriere

Asa ca sunt corect şi va arat şi mesajul ei cu care m-a lovit efectiv. Păcat ca a venit o zi mai târziu, după ce ma terfelise mama dânsei. Dacă îl vedeam primul, doamna Viorica avea wild card de înjurat o săptămână de la mine ca a crescut o fată foarte cool pe reacţii", a scris Codin Maticiuc pe pagina sa de Facebook şi a postat mesajul primit de la Marga

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate