Mari personalitati care ne-au parasit in 2013

Anul 2013 a avut si partile lui mai putin placute. Vedete si personalitati publice importante ne-au parasit in acest an.

Distribuie pe:

fara descriere

Pe rand, lumea artistica, cea politica sau muzicala au imbracat haine de doliu si si-a luat "adio" de la oameni care au lasat ceva in urma lor!

Dan Mihaescu

In prima luna din 2013 a incetat din viata umoristul Dan Mihaescu. Acesta avea 79 de ani. Dan Mihaescu va ramane nemuritor in lumea artistica romaneasca pentru textele sale umoristice pe care le-a scris pentru mari nume ca Toma Caragiu, Dem Radulescu, Tamara Buciuceanu Botez si multi altii.

Narghita

Pe 27 februarie, cantareata si dansatoarea romanca Naarghita a fost gasita moarta in apartamentul sau din Capitala. Naarghita, pe numele sau real Maria Amarghioalei, a fost cunoscuta pentru piesele sale in limba indiana.

Artista a murit la 74 de ani. Dupa o viata plina, in care a cunoscut succesul si a fost remarcata pana si de Indira Gandhi, pe atunci premier in India, Naarghita si-a petrecut ultimii ani din viata in saracie, uitata de toata lumea.

Citeste continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate