Mari sportivi si vedete, la startul Maratonului International Bucuresti pentru Hope and Homes for Children

Peste 8.000 de participanti s-au aliniat la startul celei de-a saptea editii a Maratonului International Bucuresti, care a avut loc ieri, in Piata Constitutiei. Legende ale sportului, vedete tv, actori si cantareti s-au alaturat iubitorilor sportului, dar si ai caritatii si au sprijinit cauza sustinuta de Hope and Homes for Children Romania.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCampionii Romaniei, Doina Melinte, Maricica Puica, Nicoleta Grasu, Elisabeta Lipa, Monica Iagar, Camelia Potec, Mihai Leu, Virgil Stanescu, Amatto Zaharia sau Iulian Stamate au fost alaturi de Hope and Homes for Children Romania. Greul clasat pe locul 7 în lume în kickbox, Benjamin Adegbuyi, fostul campion mondial Bogdan Stoica, starul in devenire Ciprian Spetcu, dar si fosta vedeta din Local Kombat, Ciprian Sora, au sustinut si ei cauza Hope and Homes for Children Romania in incercarea de a oferi o viata mai buna celor peste 8.000 de copii institutionalizati din Romania.

fara descriereInsa nu numai sportivii s-au alaturat cauzei Hope and Homes for Children Romania. ”Cata vreme un singur om alerga pentru cauza copiilor abandonati, pentru Hope and Homes for Children Romania, eu nu puteam sa stau pe margine sau acasa, pe canapea”, a declarat Amalia Enache, prezentatoarea Stirilor noptii de la Pro Tv, dar si ambasador al Hope and Homes for Children Romania.

Thea Haimovitz, Dana Savuica, Alina Chivulescu, Gianina Corondan, Cristina Cioran, dar si Mihai Calin, Ami si Alyanna Lu au imbracat tricourile Team Hope. Lor li s-au alaturat Sorin Danescu, Zoli Toth, Sonia Argint Ionescu si Radu Valcan, care s-au aliniat la startul Maratonului International Bucuresti pentru Hope and Homes for Children Romania.

Adrian Hadean a demonstrat ca este chef nu numai in bucatarie, ci si pe pista de alergare  - pentru a ajuta cei peste 8000 de copii institutionalizati sa aiba parte de o casa si o familie, juratul Masterchef a alergat toti cei 42 de km ai maratonului. Chef Foa s-a aflat si el pe pista de alergare, capitan in echipa de stafeta a Team Hope. Cei doi chefi de la Pro Tv au fost sustinuti pe tot parcursul cursei si intampinati la linia de sosire de colega lor din platoul Masterchef, Patrizia Paglieri.

La Maratonul International Bucuresti, Hope and Homes for Children a organizat si un muzeu ad-hoc al sportului romanesc, unde varfuri din toate sporturile, precum Doina Melinte, Nicoleta Grasu, Maricica Puica, Elisabeta Lipa, Mihai Leu, Camelia Potec, Virgil Stanescu, Amatto Zaharia, sau Iulian Stamate, dar si campionii din superkombat au oferit spre expunere trofee, medalii, cupe, sau costume purtate in meciuri legendare. Prin acest gest, marii sportivi ai Romaniei au atras atentia nu doar asupra problemor cu care se confrunta copiii abandonati, ci si asupra solutiei – unirea eforturilor tuturor intr-un gest plin de altruism reprezinta parte a drumului fiecarui copil institutionalizat catre O casa si o familie.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate