Maria Buza a lasat Antena cu... buza umflata! “Nu mai particip la show-ul Te cunosc de undeva!"

Dupa ce a facut senzatie la primele doua editii ale show-ului “Te cunosc de undeva”, Maria Buza refuza sa mai participle si la viitoarea editie, spunand ca emisiunea este foarte solicitanta.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereTelespectatorii care au indragit-o pe Maria Buza la  emisiunea “Te cunosc de undeva” nu vor mai avea ocazia sa o vada pe actrita in show-ul de la Antena 1. Desi a primit oferta de a mai participa si in sezonul viitor, Maria a refuzat elegant, lasand sa se inteleaga ca e timpul sa vina si altii sa-si arate calitatile muzicale si actoricesti.

“Mi-ar fi placut sa mai particip la emisiune, dar, va spun sincer, este foarte obositor. Anul acesta nici nu stiu cand a trecut! Acolo este o atmosfera speciala si chiar a fost un episod interesant din viata mea, dar gata, e prea greu, prea solicitant. Sa mai vina si altii! Nu mai particip la show-ul “Te cunosc de undeva”, a declarat Maria Buza, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Maria a mai vorbit si despre orele de munca la un personaj si a comentat pe cine i-a placut sa imite si cine i s-a parut cel mai greu. "Doamne, am interpretat atatea personaje incat, daca ma iei repede, nici nu stiu ce sa spun despre fiecare. Era foarte greu sa faci un personaj, lucram ore intregi, iar in cele doua zile in care filmam emisiunea la platou, de dimineata pana seara, era o nebunie. Dar, asta era, mi-a placut mult ce am facut. Iar ca personaj, m-am descurcat foarte bine cu Amy Winehouse, a fost primul si cel mai greu, dar si cu Cristi Minculescu. Ultimul mi s-a parut foarte dificil de interpretat din cauza vocii si a mimicii, asa…din gat, nici nu puteam sa ma misc. Mi-au placut si Angela Similea si Marian Nistor, a fost chiar distractiv”, a mai spus Maria Buza.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate