Vedete

Maria Buza se intoarce la "Te cunosc de undeva"! Vezi in ce calitate!

Talentata actrita a castigat simpatia publicului, gratie prestatiei de la emisiunea-concurs.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Maria Buza se intoarce la "Te cunosc de undeva"! Vezi in ce calitate!icon photo
Maria Buza a fost una dintre vedetele preferate ale juriului emisiunii "Te cunosc de undeva". Transformarile vedetei in artisti renumiti au fost spectaculoase, iar talentul actoricesc a propulsat-o in topul general al celor mai buni concurenti ai showului.

Maria Buza se intoarce la "Te cunosc de undeva"! Vezi in ce calitate!
Maria Buza a interpretat un cantaret grecescSimpatica actrita a intrat in pielea cantaretului de muzica populara Petrica Matu Stoian, s-a descurcat minunat in rolul Gloriei Estefan si, cand a fost pentru cateva minute, pe scena emisiunii, Cristi Minculescu, a ridicat publicul si juratii in picioare.

Tocmai datorita succesului pe care l-a avut si, nu in ultimul rand, al audientei inregistrate de productie in timpul reprezentatiilor ei, actritei i s-a propus sa participe si la urmatorul sezon al emisiunii. Maria a fost multumita de onorariul inaintat de producatori asa ca va fi pentru a doua oara concurenta la "Te cunosc de undeva".

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune