Maria Buza se muta in casa noua! Si-a cumparat o vila la marginea Bucurestiului!

Dupa un an solicitant, cu doua sezoane de emisiune “Te cunosc de undeva” si spectacole de teatru, Maria Buza abia asteapta Craciunul. Mai ales ca i-a cerut Mosului un dar special, concret,o casa noua.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereMaria Buza este o tipa nonconformista. O dovedesc si cererile pe care actrita i le face Mosului de Craciun. De pilda, anul trecut, a vrut o piscina, acum, are alte pretentii, mult mai mari.

“Anul trecut, i-am scris Mosului ca vreau sa-mi aduca o piscinuta si asa a fost. Am primit una, e adevarat, mai mica, de abia mi-am bagat un deget, dar buna si aia. Acum, insa, i-am spus clar ca vreau sa-mi aduca o casa si asa o sa fie, ca-l cunosc eu pe el, nu m-a dezamagit niciodata”, a declarat Maria Buza pentru WOWbiz.ro.

Actrita mai spune ca dincolo de gluma, chiar o sa se mute anul viitor in casa noua. “Noi stam intr-o casa cu inca trei familii pe palier. Nu e rau, dar eu am vrut sa stau singura, sa fac ce vreau eu. Asa ca, i-am spus sotului sa cumpere o vila, la marginea Bucurestiului si sa-mi pun si piscina acolo. El, saracu, m-a ascultat si a gasit exact casa care imi place mie, astfel ca, pe la inceputul anului viitor, chiar o sa ne mutam acolo, abia astept!”, a conchis Maria.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate