Maria Buza, Tora Vasilescu si Amalia Nastase isi dau cu parerea despre Apocalipsa! Vezi ce spun si daca s-au pregatit

Vedetele s-au documentat in legatura cu Apocalipsa si sfarsitul calendarului mayas, formandu-si o parere proprie. Daca unele si-au facut provizii pentru orice eventualitate, altele refuza sa creada in ce se zvoneste.##VIDEO11766##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Prindem sfarsitul lumii, dar in alta dimensiune. Se spune ca lumea se indreapta catre altceva si ca noi oamenii vom deveni mai buni. Apocalipsa vine dintr-un cuvant grecesc si inseamna revelatie, se pare ca va fi un lucru bun, ceva care te surprinde si te trezeste descoperind ceva nou si frumos, nu rau. Pentru noi, fiecare perioada de sarbatori zici ca e sfarsitul lumii, dam buzna in magazine pentru provizii", a spus Maria Buza pentru "Drept la tinta".

fara descriere"Toata vara l-am innebunit pe sotul meu sa facem o soba intr-o cabanuta ceva, dar el nu m-a luat in serios. A facut o incalzire pe peleti. Daca ramanem fara curent, ajungem in epoca medievala. O sa vedem. Nu sunt convinsa, dar am citit si eu materiale pe internet si e bine sa fi putin atent. Daca nu iti e frica, ai o lumanare in casa, apa, nuca si o camara, nu mori de frica. Poti innebuni daca te trezesti si vezi ca e intuneric", a spus Tora Vasilescu.

Fosta sotie a lui Ilie Nastase crede ca Apocalipsa este, de fapt, inceputul unui nou ciclu de viata si nu sfarsitul planetei.

fara descriere"Lumea nu ar trebui sa fie panicata pentru ca evident nu vine nici un sfarsti al lumii, dar ar trebui sa se gandeasca sa fie mai buna. Calendarul mayas a dat multe tendinte si in gastronomie si in numerologie, nu este o prefacatorie. Ei spun ca incepe alt ciclu de viata, nu se sfarseste nicio planeta", este de parere Amalia Nastase.

"Eu nu cred in sfarsitul lumii", a spus Ileana Stana Ionescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate