
Pentru ca noaptea dintre ani sa fie unica, Maria Buza isi va intampina invitatii, la propriul restaurant, cu un meniu de fite, dar si multa muzica live, de calitate.( Afla AICI cum si-a cunoscut Maria Buza sotul)
Taraful George Patrascu si artistii: Maria Buza, Ionel Tudorache, Alexandra Capitanu si Geta State, sunt cei responsabili cu programul artistic in Noaptea dintre Ani.
“Continuam traditia serilor cu muzica live a restaurantelor de altadata. Avem seri tematice cu invitati speciali, foarte cunoscuti publicului larg, care ne incanta si care satisfac toate gusturile musicale. In seara de Revelion, la ora 20.00 dam startul distractiei ”, spune Maria Buza.
Si pentru ca orice petrecere de calitate, inseamna nu doar muzica buna, ci si o masa cu preparate alese, invitatii vor fi intampinati cu: rulou de somon afumat cu branza Philadelphia, piftie de curcan, salata de pasare in muguri de pin, tarta cu rosii, file de anchois si pui, pate de ton, minibriose cu perlute de icre de stiuca, pastrama de vita cu salata bogata de cruditati, rosii, castraveti si masline.
Pentru felurile principale, maestrii bucatari vor pregati: biban de mare cu legume parlite, piure de telina/piure de morcovi, piure de sfecla, pulpa de ratusca confiata si bronzata, curcan la cuptor in crusta de ierburi aromate, muschiulet de porc boieresc impanat in Prosciutto, cartofi “dauphinoise” la cuptor in crusta aromata si crocanta, iar la desert vor savura: tiramisu si piscoturi in cafea si in Marscarpone. Bauturile vor fi la discretie fiind open bar cu: whiskey, vodka, crema whiskey, campari, gin, vin alb/rose/roşu, apa tonica, sucuri, cafea.