Vedete

Maria Carneci e bunica posesiva! Ii da liber bonei ca sa stea cu nepotelele ei! Video!

Maria Carneci e innebunita dupa nepoatelele ei, iar de cand i s-a nascut cea de-a doua nepoata, artista e in al noualea cer!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A., G.G.


Maria Carneci e bunica posesiva! Ii da liber bonei ca sa stea cu nepotelele ei! Video! icon photo

Maria Carneci e de 2X bunica. Cantareata de muzica populara are de la fiul ei doua nepoate, cu varste de 3 ani si jumatate, respectiv 4 luni.

Cantareata de muzica populara, Maria Carneci locuieste sub acelasi acoperis cu fiul ei si familia acestuia. Tocmai de aceea, nu de putine ori s-a intamplat ca atunci cand nora sa este plecata de acasa, Maria Carneci sa preia fraiele si sa ii dea liber bonei ca sa stea cu cele mici.

Maria Carneci vorbeste despre nepoatele ei!

“Am doua comori, una de 4 luni si alta de 3 ani si jumatate. Va dati seama ca eu daca am un singur baiat, fetitele astea doua sunt lumina ochilor mei. Pentru mine, nimic nu are valoare mai mare ca ele doua. Cand nu am filmari si cantari mi-e drag sa stau si sa ma joc cu ele.

Avem o fata care ne ajuta, dar daca sunt acasa nici nu o mai las pe ea sa se aproprie, ca mi-e drag mie sa stau cu cea mica.

E placut sa ai fete, eu n-am avut si toata dragostea si atentia se indreapta acum catre ele. Nu plec undeva sa nu le aduc ceva, jucarii, de imbracat, de incaltat. Mai ales celei mari, care imi spune “Mamia”. Cand ma intorc imi zice: "Mamia ce mi-ai adus?” E suprem, e sentimentul pe care il simti doar atunci cand ai nepoti!”, a declarat Maria Carneci pentru WOWbiz.ro.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune