Maria Chițu este nominalizată la Survivor România și intră în cursa pentru eliminare alături de Albert Oprea. „Nu m-am descurcat!”

Războinicii au propus-o pentru eliminare pe Maria Chițu!

Maria Chițu, nominalizată la Survivor România
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Războinicii au pierdut cel de-al doilea meci de imunitate al săptămânii la Survivor România și trimit un coechipier în cursa pentru eliminare.

Maria Chițu, la un pas de eliminare din competiția Survivor România

După ce au pierdut jocul pentru imunitate în fața Faimoșilor, Războinicii au fost nevoiți să facă nominalizări. La finalul acestei săptămâni, un concurent din echipa albastră va părăsi competiția Survivor România.

Citeste si: Maria Chițu, criticată dur de Războinici după ce s-a apropiat de Albert Oprea la Survivor România. Sorin Pușcașu: „Este diabolică și are gânduri meschine!”

Sorin Pușcașu a fost nominalizat de două ori, în timp ce Maria Chițu a fost votată de patru coechipieri. Astfel, Războinica intră în cursa pentru eliminare alături de Albert Oprea, care a fost propus cu o zi înainte.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Maria Chițu, nominalizată la Survivor România
Maria Chițu, în consiliul pentru nominalizare

Maria Chițu susține că a dat totul pe traseu și în camp a încercat să țină pasul cu colegii săi.

„Nu este prima dată când sunt nominalizată. Am mai fost împreună cu alți colegi dintre care a ieșit Vera. Mă simt ..nici nu știu cum mă simt. Vreau să spun că am făcut tot ce am putut pe traseu, am dat tot ce am avut mai bun. În camp poate nu m-am descurcat cel mai bine, dar am încercat. Cum va fi va fi. Dacă va fi să ies, eu o să ies eu, dacă va fi să iasă altcineva, o să iasă altcineva.
Nimic mai mult”,
a spus Maria Chițu.

Războincii au pierdut imunitatea la Survivor România

La finalul acestei săptămâni, pentru unul dintre Războinici aventura din Dominicană va ajunge la final. Albert Oprea și Maria Chițu sunt nominalizați pentru eliminare și riscă să părăsească competiția Survivor România.

Maria Chițu, nominalizată la Survivor România
Echipa Războinicilor

Albert Oprea: Nu pot să-mi dau seama de la 3-0 cum au ajuns la 9-3.

Asta este, îmi pare rău că am pierdut al doilea meci de imunitate. Am vorbit înainte de meci să lăsăm discuțiile în camp, să nu mai avem nicio tensiune, să fim mai motivați. Sunt  mai buni   Faimoșii. A fost finalul lor. Va pleca cu siguranță cineva de la noi. Nu știu cum să facem să ne revenim. Câștigăm un joc pe săptămână, ceea ce e foarte neplăcut.

Citeste si: Albert Oprea de la Survivor România, dezvăluiri dureroase. Războinicul a trăit o traumă greu de imaginat la doar 17 ani

Sorin Pușcașu:  Problema în echipă este starea de spirit. Cândva eu eram persoana care ridica echipa de pe bancă, apoi am simțit că energia mea nu mai trbuie dată către echipă. Acolo a intervenit Starlin, el a plecat și în momentul de față nu mai e  nimeni să ridice echipa. Eu nu mai vreau să fiu acea persoană pentru că avem în echipa oameni care se gândesc la individuale. Și nu se merită. Suntem aceeași oameni, avem două mâini și două picioare și nu cred că Faimoșii sunt mai buni. Ei au o stare de spirit mai bună, se roagă pentru același scop, noi nu. Să plece de la noi cine trebuie să plece, nu cum s-a întâmplat în trecut. Să plece persoanele care nu  mai merită să fie aici. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lumina Sfântă de la Ierusalim 2021. Cum se aprinde și cum ajunge în România

Doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu! Drama părinților designerului: se luptă din greu cu datoriile! EXCLUSIV

Un îndrăgit cântăreț a murit după ce a căzut de la etajul 5 al hotelului în care stătea

Luis Lazarus reacționează, după ce s-a spus că s-a infectat cu noul coronavirus: „Plătiți lumea să se vaccineze”

Veste uriașă pentru cei vaccinați cu Pfizer! E bomba momentului. Specialiștii au zis adevărul. Cât e de mare riscul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

În Germania se anunță un cutremur politic. Uniunea Europeană va fi înlocuită cu o „Republică Federală Europeană”?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies