Maria Ciobanu, gest neașteptat la o lună de la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Ce a făcut mama celui de-al doilea copil al regretatului artist: „Mi-a fost frică de ea”

Maria Ciobanu a făcut un gest neașteptat pentru cel de-al doilea fiu al lui Ion Dolănescu.

Autor: Alis Pop

In articol:

Viața lui Ion Dolăescu a fost extrem de discutată și controversată de-a lungul timpului, chiar și după ce s-a ridicat la cele sfinte. Totul din cauza femeilor pe care le-a iubit și a copiilor pe care i-a lăsat în urmă.

Astfel, după moartea sa, Ionuț și Dragoș Dolănescu, din cauza averii lăsate de interpret, au deschis cutia războiului, fiind și astăzi în conflict.

De altfel, nu doar cei doi frați vitregi nu sunt în relații bune, ci și mamele lor.

Citește și: Maria Ciobanu a revenit în România și are planuri mari! Steliana Sima, buna sa prietenă, îi va fi alături: "O să plecăm la prietenii noștri călugări"| EXCLUSIV

Maria Ciobanu a încercat să-l ajute pe Dragoș Dolănescu 

Maria Ciobanu și Margarita Valenciano nu s-au agreat niciodată, dar, de dragul bărbatului pe care l-au împărțit o bună perioadă de vreme, au mai încercat să calce pe calea înțelegerii, dar în zadar.

Citeste si: ”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi- kfetele.ro

Acum, însă, la zeci de ani distanță, mama lui Dragoș Dolănescu dezvăluie gestul făcut de „ciocârlia muzicii populare românești”, la doar o lună de la nașterea fiului ei.

Margarita Valenciano era studentă la Medicină, în Cluj, pe vremea când l-a cunoscut pe Dolănescu, astfel că, pentru el, s-a mutat în București.

Alături de copilul ei, Margarita Valenciano locuia într-un cămin, acolo unde, într-o zi, pe neașteptate, a primit o vizită de la rivala sa, pentru a vedea dacă Dragoș îi seamănă cântărețului.

De asemenea, ea spune că interpreta de muzică populară nu doar că i-a făcut o vizită, ci i-a și oferit un mic ajutor financiar pentru cel de-al doilea băiat al lui Ion Dolănescu.

Citește și: Scenă tulburătoare după moartea lui Ion Dolănescu! "Tata era mort, în sufragerie. Când am intrat, m-am îngrozit!" Ce a văzut Dragoș?

Însă, banii nu au fost niciodată folosiți pentru creșterea fostului om politic, căci, fiindu-i frică de Maria, subliniază Margarita, a donat suma primită unor oameni ai străzii.

Maria Ciobanu m-a vizitat la cămin. Dragoș cred că nu avea nici o lună de când se născuse. Ideea este că ea era curioasă și a vrut să știe dacă fiul meu seamănă cu Ion Dolănescu. A recunoscut și ea că este așa. Cu prilejul vizitei, Maria Ciobanu mi-a dat niște bani pentru Dragoș, așa se obișnuiește… Dar eu să știți că banii pe care i-a lăsat Maria Ciobanu lui Dragoș i-am aruncat, pentru că mi-a fost frică de ea. Banii i-am dat la cerșetori, după vizita ei”,  a declarat Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, conform Viva.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ciobanu și-a pregătit locul de veci. Unde se află mormântul artistei? "A vrut să lase lucrurile aranjate"

Dragoș și Ionuț Dolănescu sunt încă la cuțite? Ce a spus că va face fiul cel mic al regretatului artist la întoarcerea în România: „Primul lucru”

Ultima dorință a lui Ion Dolănescu. Ce l-a rugat pe fiul lui, Dragoș, înainte să se stingă din viață: "Tata mereu mi-a spus"

Cum se simte Mariana Ionescu Căpitănescu după accidentările de la schi! Artista ne-a dezvăluit prin ce a trecut în Bulgaria | EXCLUSIV

MOARTEA LUI PUTIN! Este cutremur total chiar la MOSCOVA

Ce se intampla daca stergi geamurile cu balsam de rufe: trucul care rezolva o problema ce apare des

Cele mai mari mistere ale Titanicului. Cinci întrebări cheie la care nimeni nu a găsit un răspuns

Ultima dorință a lui Ion Dolănescu. Ce l-a rugat pe fiul lui, Dragoș, înainte să se stingă din viață: "Tata mereu mi-a spus"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies