Vedete

Maria Constantin a avut peste 70 de kilograme! Ce a facut cantareata ca sa slabeasca

Maria Constantin a trecut prin lupta cu greutatea atunci cand ajunsese la peste 70 kilograme. Cum a slabit cantareata care acum arata impecabil.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Maria Constantin a avut peste 70 de kilograme! Ce a facut cantareata ca sa slabeascaicon photo

Maria Constantin arata din ce in ce mai bine si se vede ca viata de femeie singura ii prieste. Cantareata a trecut prin mai multe schimbari de infatisare de cand a divortat de Marcel Toader, iar in prezent e intr-o forma extraordinara.

Maria Constantin a vorbit despre cum a slabit atunci cand ajunsese la peste 70 de kilograme si care au fost motivele pentru care cantareata a trebuit sa ia decizia drastica. " M-am infometat dupa ce am nascut, recunosc. Am vrut sa slabesc, nu aveam voie sa fac miscare, iar singura metoda a fost sa ma infometez, ajunsesem pe la 70 si ceva de kilograme. Mai uit sa mananc in timpul zilei. Nu trebuie sa te incadrezi niste norme, s-au scris fel si fel de lucruri urate, ca am vergeturi, este normal, avand in vedere ca am un copil, am trecut prin niste modificari. Imi mai doresc un copil, de ce nu.", a spus Maria Constantin, intr-o emisiune tv.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune