Maria Constantin a recunoscut! Altor femei le-ar fi fost ruşine să spună asta: "Nu vă feriţi, e un lucru normal"

Maria Constantin a recunoscut că a rămas cu traume după divorţul de Marcel Toader.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Maria Constantin a suferit mult, aşa că a cerut ajutorul de specialitate al unui psiholog.

”Am fost nevoită să apelez la un psiholog, m-a ajutat extrem de mult. Aşa că, domnişoarelor, doamnelor, nu vă feriţi, e un lucru normal, mergeţi la psiholog, că ajută foarte mult. În momentul în care trăieşti într-o nefericire atât de mare, nu mai ai încredere în tine, nu mai ai pe acel cineva care să-ţi spună că eşti OK, să vezi că-ţi doreşte binele. Eu recunosc că am avut familia alături, dar mi-a fost destul de greu să trec printr-o perioadă atât de tumultuoasă, însă totul a trecut, fuse, fuse şi se duse”, a declarat Maria Constantin pentru cancan.ro.

fara descriere

”Nu mai am nevoie de psiholog, sunt o femeie destul de puternică şi mi-am demonstrat singură că am avut putere şi tărie să trec peste orice greutate din viaţa mea şi sper să nu mai existe perioade cum au existat”, a adăugat Maria Constantin pentru sursa citată.

Recent, Maria Constantin s-a cuplat cu Dacian Varga.

Nu ştiu dacă aştept un inel, nu încape în discuţie aşa ceva acum, dar niciodată să nu spui niciodată. Eu sunt fericită… tocmai ce mi-am salvat un nou album. Pe 1 decembrie voi lansa încă un videoclip, «Se plânge lumea de dor». Şi eu m-am plâns, toată viaţa”, a spus Maria Constantin. ”În viaţa mea personală sunt foarte fericită pentru că fiul meu este alături de mine, ne întâlnim destul de des şi e o relaţie destul de specială. Am pe fratele meu şi pe fiul meu. Am alături familia şi asta e cel mai important”, a mai declarat ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate