Maria Constantin a recunoscut! Altor femei le-ar fi fost ruşine să spună asta: "Nu vă feriţi, e un lucru normal"

Maria Constantin a recunoscut că a rămas cu traume după divorţul de Marcel Toader.

Autor: R.L.

Maria Constantin a suferit mult, aşa că a cerut ajutorul de specialitate al unui psiholog.

”Am fost nevoită să apelez la un psiholog, m-a ajutat extrem de mult. Aşa că, domnişoarelor, doamnelor, nu vă feriţi, e un lucru normal, mergeţi la psiholog, că ajută foarte mult. În momentul în care trăieşti într-o nefericire atât de mare, nu mai ai încredere în tine, nu mai ai pe acel cineva care să-ţi spună că eşti OK, să vezi că-ţi doreşte binele.

Eu recunosc că am avut familia alături, dar mi-a fost destul de greu să trec printr-o perioadă atât de tumultuoasă, însă totul a trecut, fuse, fuse şi se duse”, a declarat Maria Constantin pentru cancan.ro.

”Nu mai am nevoie de psiholog, sunt o femeie destul de puternică şi mi-am demonstrat singură că am avut putere şi tărie să trec peste orice greutate din viaţa mea şi sper să nu mai existe perioade cum au existat”, a adăugat Maria Constantin pentru sursa citată.

Recent, Maria Constantin s-a cuplat cu Dacian Varga.

Nu ştiu dacă aştept un inel, nu încape în discuţie aşa ceva acum, dar niciodată să nu spui niciodată. Eu sunt fericită… tocmai ce mi-am salvat un nou album. Pe 1 decembrie voi lansa încă un videoclip, «Se plânge lumea de dor». Şi eu m-am plâns, toată viaţa”, a spus Maria Constantin. ”În viaţa mea personală sunt foarte fericită pentru că fiul meu este alături de mine, ne întâlnim destul de des şi e o relaţie destul de specială.

Am pe fratele meu şi pe fiul meu. Am alături familia şi asta e cel mai important”, a mai declarat ea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Macabru! Un cadavru a fost descoperit în toaleta unei biserici din Buzău

Bianca de la Puterea Dragostei a înlemnit când a auzit numele fostului! "Sper să nu fie el, că leşin" - A venit Adelin pentru ea în emisiune?

Ea este femeia care a căzut victima farsei cu tabloul lui Picasso îngropat la Tulcea: "Mi-au spus că fac parte din proiect de artă" - Cine a făcut, de fapt, copia...

Horoscop Zilnic Joi 17 Iunie 2021: Gemenii vor avea parte de o zi foarte bună din toate punctele de vedere

Adevărul despre Tazaurul României. Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

De citit! Anunț șoc despre PFIZER! Efectul ascuns care apare după rapel

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies