Vedete

Maria Constantin a vorbit despre cea de-a treia casatorie! E pregatita sau nu sa faca pasul cel mare?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Maria Constantin a vorbit despre cea de-a treia casatorie! E pregatita sau nu sa faca pasul cel mare?icon photo

Dupa ce a trecut prin doua divorturi, Maria Constantin isi doreste sa ramana pentru o perioada "burlacita". Artista de muzica populara a recunoscut ca va fi mult mai precauta, insa in acelasi timp, nu isi doreste sa ramana singura, in ciuda dezamagirilor traite.


"Casatorie...nu stiu daca ma mai pot gandi la lucrul asta, insa nu o sa raman pana la adanci batraneti singura. Nu stiu daca voi mai fi pregatita pentru o noua casatorie. Momentan. Ma gandesc cum judecam la 16 ani si cum sunt acum. Dupa ce trece sentimentul de inceput, cu fluturi in stomac, ramane iubirea, care se bazeaza pe respect, daruire, incredere."

Maria Constantin a mai marturisit si cum vede viata acum, dupa divort, dar si un eveniment din anturajul ei care  a facut-o sa priveasca cu alti ochi viata."Divortul e asociat si cu depresia. Am intrat in depresie si a trebuit sa merg la un doctor psiholog, insa cred ca cel mai tare m-a motivat copilul meu si cred uitandu-ma in spate, probabil acum pot sa vorbesc cu o mai mare detasare, cred ca faptul ca am fost o femeie stapana pe mine cu atat de multa incredere in mine, nu cred ca as fi avut curajul sa fac acest pas. Sunt multe femei care stau intr-o relatie nefericita. Chiar zilele astea am aflat ca a  murit prietenul unui prieten la varsta de 37 de ani. Oameni buni, nu avem decat o viata. Trebuie sa o traim fericiti.
Nu mai aveam sclipirea de dinainte, nu mai aveam siguranta cand luam decizii, iar asta  am detestat mereu. Greutatile din viata mea m-au facut sa maschez asta foarte bine. Dumnezeu in viata iti da cat poti duce. Se pare ca am dus destul de multe.",
a mai spus ea.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune