Maria Constantin, desfiintata de colegi dupa acuzatia de plagiat! Cantareata este pusa la zid si aratata cu degetul! “Rusine ca ai copiat piesa, schimba macar acompaniamentul”

Cantareata a intrat in colimatorul colegilor de breasla dupa ce a fost acuzata de moldoveanca Irina Antoci ca i-ar fi furat piesa!

Autor: C.I.

Melodia lansata de Maria Constantin in urma cu cateva zile, “Scrisoare de dragoste”, a creat multa valva in lumea artistica! In loc sa se bucure de un succes din partea fanilor, blondina s-a vazut aratata cu degetul de Irina Antoci, o indragita cantareata de muzica populara din Republica Moldova, care sustine ca melodia a fost scoasa de ea in 2007, sub alt nume! (intra sa vezi cum a fost surprinsa Maria Constantin in ultimul ei clip)

“Piesa a fost inregistrata in 2008 si inregistrata la asociatia de stat pentru proprietatea intelectuala din Moldova in 2009, mai exact 28.07.2009. Am de gand sa actionez din punct de vedere juridic. Eu nu vreau faima, eu creez cateva piese pe an pentru ascultatorii mei fideli. Mie imi este suficient! Insa mi-a fost calcat pe inima pentru ca s-a propus piesa mea ca fiind creata de altcineva. Si asta nu pot sa permit! Nu pot sa permit ca cineva sa intre la mine in casa si sa mi-o vanda ca fiind a lui.

Piesa mea e traita, e autobiografica. Nu se poate asa ceva”, a spus Irina Antoci, apoi a mai sustinut si faptul ca piesa a fost creata in urma cu ani de zile si se numeste “Scrisoare de la mama”.

Maria Constantin nu a reactionat la atacurile Irinei Antoci, in schimb, pe internet, o serie de artisti au taxat-o pe blondina pentru ce ar fi facut asa ceva.

“Rusine sa ai Maria, ca ai copiat piesa si sa spui ca este a ta, schimba macar acompaniamentul ca are copiat nota cu nota”, a comentat Marcel Baranovici, “Urat ce se intampla, stiu si eu ce inseamna asta”, a spus si Mariana Dobzeu, in timp ce Viorica Lupu a fost si mai drastica.

“Ce urit! Am trecut si eu prin asa experienta, e tare dureros.

Se pare ca suntem luati de niste fraieri! Doar legea poate vorbi in astfel de cazuri”, a spus artista din Moldova.

Va prezentam cele doua melodii si va lasam sa vedeti cine are dreptate in acest caz, Maria Constantin sau Irina Antoci

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies