Maria Constantin, momente de groază în timpul căsniciei cu Marcel Toader: „Îmi doream ca a doua zi să nu mai mai trezesc...”

Maria Constantin a trecut prin momente dificile în urmă cu ani de zile în urmă, în timp ce era căsătorită cu Marcel Toader.

maria constantin
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Maria Constantin și Marcel Toader au fost protagoniștii unui scandal care a ținut o perioadă lungă de timp primele pagini ale tabloidelor. Cântăreața a fost invitată într-o emisiune televizată, unde a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut. Artsia a mărturisit că și-ar fi dorit să nu mai fie în acele momente.

„În momentele respective mi-am dorit să nu am televizor în casă, să nu aud în stânga în dreapta, toată lumea mă suna de tot ce se discuta. A fost foarte dur că s-a lovit în familia mea, în copilul meu și s-a degradat foarte mult. Într-o noapte mama m-a sunat și plângea, eu încercam să fiu tare și îmi doream ca a doua zi să nu mai mai trezesc și am considerat că într-adevăr am o problemă și trebuie să apelez la oamenii de specialitate”, a declarat Maria Constantin.

maria constantin
Marcel Toader și Maria Constantin

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Maria Constantin, bătută și înșelată de Marcel Toader

Maria Constantin a mărturisit că a fost agresată fizic și înșelată de fostul ei soț, Marcel Toader. Deși au fost multe momente frumoase în căsnicie, totul a luat o întorsătură dramatică.

Citeste si: Fiul lui Marcel Toader, experiențe paranormale! Ce mesaje a primit de la tatăl său: ”Am simțit un vânt rece”

„Da, a fost (n.red.

agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec, am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm.

Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros, atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ar fi, nu mai există comunicare, apreciere.

Te simți în plus, am consierat că decât să fiu în plus...mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine”, a mai spus Maria Constantin, într-o emisiune televizată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea, mărturisiri înainte de trecerea dintre ani: „Știm că nu suntem perfecți, dar mai important e...”

Maximilian Toader i-a plătit toate datoriile tatălui său: ”Am învățat să fiu foarte chibzuit cu banii”

Gabriela Cristea, nu-l iartă pe Marcel Toader nici la 11 luni de la moarte! Vedeta, vorbe grele despre fostul soț: ”Mi-a furat toți banii”

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevărul despre Andreea Marin. Cine a fost, de fapt, primul ei soț

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Prințul Philip, gest incredibil înainte de a muri. A proiectat mașina care îi duce sicriul. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies