Vedete

Maria Constantin radiaza de fericire, dupa ce Marcel Toader s-a razgandit: "Lucrurile vor lua o alta intorsatura"

Maria Constantin si Marcel Toader urmau sa divorteze, miercuri, la notar. Insa, omul de afaceri s-a razgandit si nu mai vrea sa se separe de fosta sotie pe cale amiabila, asa ca nu s-a prezentat la biroul notarial unde urma sa aiba loc intalnirea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Maria Constantin radiaza de fericire, dupa ce Marcel Toader s-a razgandit: "Lucrurile vor lua o alta intorsatura"
Maria Constantin a marturisit ca nu este suparata, deoarece incepe un nou capitol din viata ei.
"Nu aş vrea să comentez despre lucrurile astea pentru că e o zi mult prea frumoasă, avem spectacole. Eu sunt foarte bine şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă. Sunt tare fericită pentru că am foarte multe proiecte, nu am de ce să fiu tristă. Este un nou capitol pe care îl încep astăzi şi sunt foarte bine eu cu mine. N-aş avea cum să nu fiu cu zâmbetul pe buze pentru că sunt o fire pozitivă. Important este că sunt fericită pentru că de acum înainte lucrurile vor lua o altă întorsătură pentru că de acum voi decide pentru proiectele mele, pentru familia mea, abia astept sa ajung acasă", a declarat Maria Constantin.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune