Maria Constantin s-a pus pe şinele de tren! Cântăreaţa de muzică populară a filmat un videoclip pe calea ferată! FOTO

Pentru un videoclip, Maria Constantin s-a pus pe şinele de tren.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Recent, Maria Constantin s-a pus pe şinele de tren. Nu cu mult timp în urmă, fosta soţie a lui Marcel Toader a lansat piesa Viaţa mea e o poveste, fiind acompaniată de trupa Fraţii Ştefăneţ, cu care a mai colaborat şi cu alte ocazii.

Citeste si: Marcel Toader, prima declarație după ce s-a spus că are o nouă iubită: „Am ajuns la niște lucruri...”

Citeste si: Maria Constantin, surpriză imensă de ziua ei de naștere! Familia și cei mai buni prieteni, alături de ea la Teo Show

Citeste si: Marcel Toader suferă, Maria Constantin se distrează de minune, aproape dezbrăcată! Imagini demențiale cu fosta soție a afaceristului executat silit

Maria Constantin s-a pus pe şinele de tren. A filmat în mai multe locaţii

Videoclipul a fost filmat în mai multe locaţii, într-un restaurant, în pădure sau pe malul unui lac, dar punctul forte îl reprezintă momentul în care Maria Constantin s-a aşezat şe şinele de cale ferată, îmbrăcată în costum popular. (vezi cum cântă operă Maria Constantin)

Maria Constantin s-a pus pe şinele de tren: "Totul la superlativ!"

De curând, Maria Constantin s-a pus pe şinele de tren. “Excelent cântec, interpretare, acompaniament, clip, totul la superlativ!...Bravo, dragă Maria!...Din suflet felicitări!”, i-au transmis fanii Mariei Constantin.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: