Vedete

Maria Constantin si-a adus copilul la Bucuresti! Artista a castigat razboiul cu fostul sot!

Dupa un razboi crancen purtat cu fostul sot si interventia avocatilor ei, Maria Constantin a reusit sa-si aduca fiul la Bucuresti.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Maria Constantin si-a adus copilul la Bucuresti! Artista a castigat razboiul cu fostul sot!icon photo

Vara aceasta, Codrut, fiul cantaretei Maria Constantin, va locui o luna la mama sa. Cei doi si-au alcatuit un program. Pana sa plece insa cu cel mic in vacanta planificata, Maria Constantin are grija sa isi distreze fiul. (Maria Constantin, declaratii despre barbatul misterios cu care si-a petrecut o seara. El este primul barbat cu care s-a afisat artista dupa divort) 

Astfel, de la prima ora a zilei si pana in cel mai tarziu ceas al noptii, cei doi sunt nedespartiti si petrec timp pretios impreuna.

Zilele trecute, de exemplu, Maria Constantin l-a dus pe Codrut la Muzeul Simturilor, intr-un mall din Bucuresti, unde baiatelul a fost impresionat de toate descoperire facute.

El a intrat in camera oglinzilor, a stat pe patul cu mii de tepi si s-a fotografiat alaturi de mama sa in camera iluzilor. Mai exact, in incaperea in care parintii “devin copii”, iar cei mici cresc pana ii depasesc pe acestia in inaltime.

A doua zi, Codrut a avut ocazia sa o cunoasca si sa se imprieteneasca cu Carla, fetita Paulei Chirila. Cele doua mamici celebre si copiii lor au petrecut ziua impreuna.

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune