Vedete

Maria Constantin si-a adus copilul la Bucuresti! Artista a castigat razboiul cu fostul sot!

Dupa un razboi crancen purtat cu fostul sot si interventia avocatilor ei, Maria Constantin a reusit sa-si aduca fiul la Bucuresti.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Maria Constantin si-a adus copilul la Bucuresti! Artista a castigat razboiul cu fostul sot!icon photo

Vara aceasta, Codrut, fiul cantaretei Maria Constantin, va locui o luna la mama sa. Cei doi si-au alcatuit un program. Pana sa plece insa cu cel mic in vacanta planificata, Maria Constantin are grija sa isi distreze fiul. (Maria Constantin, declaratii despre barbatul misterios cu care si-a petrecut o seara. El este primul barbat cu care s-a afisat artista dupa divort) 

Astfel, de la prima ora a zilei si pana in cel mai tarziu ceas al noptii, cei doi sunt nedespartiti si petrec timp pretios impreuna.

Zilele trecute, de exemplu, Maria Constantin l-a dus pe Codrut la Muzeul Simturilor, intr-un mall din Bucuresti, unde baiatelul a fost impresionat de toate descoperire facute.

El a intrat in camera oglinzilor, a stat pe patul cu mii de tepi si s-a fotografiat alaturi de mama sa in camera iluzilor. Mai exact, in incaperea in care parintii “devin copii”, iar cei mici cresc pana ii depasesc pe acestia in inaltime.

A doua zi, Codrut a avut ocazia sa o cunoasca si sa se imprieteneasca cu Carla, fetita Paulei Chirila. Cele doua mamici celebre si copiii lor au petrecut ziua impreuna.

 

 

 
Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO icon photo

Vedete

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO

Ghiţă Mureşan (47 de ani) este stabilit în Statele Unite, dar vine des în ţară, unde se vede cu prietenii.

Titlu secțiune