Vedete

Maria Constantin vorbeste pentru prima oara despre Marcel Toader si Gabriela Cristea. “Pentru mine este un subiect ingropat, cu pamant pus deasupra” VIDEO EXCLUSIV

La 6 luni de cand a pus capat definitiv mariajului ei cu fostul sot, Maria Constantin vorbeste pentru prima oara despre Marcel Toader si Gabriela Cristea.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Maria Constantin si Marcel Toader au fost impreuna 3 ani, dintre care 2 au fost casatoriti. In 2014, Maria Constantin aparea in viata lui Marcel Toader, ea fiind prima partenera cu care afaceristul se afisa dupa divortul scandalos pe care il avusese cu Gabriela Cristea. (Marcel Toader a batut-o pe Gabriela Cristea, in instanta) 

Ulterior, lucrurile intre artista si afacerist au evoluat frumos, iar la scurt timp cei doi s-au casatorit civil. Maria Constantin lua astfel locul Gabrielei Cristea in viata lui Marcel Toader, o sarcina dificil de dus, spun apropiatii cuplului, in conditiile in care fostul rugbist se mai razboia inca, in salile de judecata si in platourile emisiunilor tv, cu vedeta si prezentatoarea de televiziune, Gabi Cristea. (Maria Constantin calca pe urmele Gabrielei Cristea) 

Cu toate acestea, in cei doi ani ai mariajului ei, Maria Constantin a evitat pe cat posibil sa vorbeasca despre fosta partenera de viata a sotului sau. A evitat atunci si continua sa aiba retineri si in ziua de astazi desi, din cate se pare, nu i-a fost deloc usor.

Apropiatii artistei sustin ca Maria Constantin si-a impus inca de la inceput sa se tina departe de subiectul “Gabriela Cristea”, considerand ca amestecul sau in acesta poveste este nepotrivit. Acestia spun ca ei nu i-a fost deloc usor, presiunile fiind destul de mari.

Prezenta zilele trecute la un eveniment monden, Maria Constantin a vorbit pentru prima data despre Gabi Cristea si Marcel Toader si perioada in care a intrat in viata afaceristului, cand si-a propus sa nu se amestece intre cei doi si sa isi vada doar de cariera sa artistica. Era perioada cand, din cauza razboiului aprig purtat intre cei doi fosti soti, fara sa vrea, Maria Constantin s-a trezit cumva prinsa la mijloc.

“Bine, stiti ca eu nu prea discut despre lucrurile astea si niciodata nu am avut chestia asta, sa-mi pese de ceea ce spun oameni si ce se spune in jurul meu.

Tot timpul am incercat sa fiu eu. Tot ceea ce am construit am construit prin puterile mele, nicidecum prin prisma unei imagini si nu am incercat sa ma folosesc de ceva anume pentru a ajunge sus. Pentru ca, in momentul cand tintesti undeva sus si iti doresti ca totul sa fie cat mai rapid, cu siguranta ca daca ai ales calea cea mai scurta, succesul nu va fi de durata.

Si atunci, eu am ales sa construiesc, caramida cu caramida, fiecare etapa din cariera mea. Pana la urma sunt lucrurile lor si fiecare isi face ordine in viata lui cum considera ca este mai bine pentru el. Si, asta am facut si eu la un moment dat.

 

Sunt un om responsabil si de fiecare data cand am avut o problema am incercat sa o rezolv fara a cere ajutorul in stanga si in dreapta. Adica daca am gresit, mi-am asumat. Am platit pentru lucrurile respective, poate cu varf si indesat, dar, pana la urma, consider ca toti oamenii sunt asa cum sunt si eu. Poate am primit eu o altfel de educatie si sunt un picde moda veche, nu stiu…”, a spus Maria Constantin.   

 

Intrebata daca i s-a intamplat in timpul mariajului cu Marcel Toader, ca acesta sa o compare cu Gabriela Cristea, cea de care acesta divortase inainte sa fie cu ea, Maria Constantin a evitat elegant sa raspunda.

“Bine, lucrurile acestea nu as vrea sa le discut. Va trebui sa-l intrebati pe el (n.r.: Marcel Toader). Pentru mine acesta este un subiect inchis, ingropat si pus asa pamant deasupra. Nu ma mai intereseaza”, a declarat Maria Constantin pentru WOWbiz.ro.

 

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate