Maria Constatin şi mama ei, despre clipele de depresie de după divorţ: ”Acesta a fost cel mai greu moment! Pur şi simplu a fost cumplit!”

Vedete

Maria Constatin şi mama ei, despre clipele de depresie de după divorţ: ”Acesta a fost cel mai greu moment! Pur şi simplu a fost cumplit!”

Ultimele luni au fost extrem de dificile pentru Maria Constantin. S-a despărţit de soţul ei, s-a mutat în chirie şi a fost nevoită să se regăsească. Acum, ea a venit în platoul emisiunii WOWbiz alături de mama ei, unde au făcut dezvăluiri despre divorţ.

Întrebată ce efect au toate lucrurile rele spuse despre Maria în ultima perioadă, mama artistei a spus că nu s-a lăsat influenţată. ”Nu mă schimbă. Sunt dureri pe care le ţin în minte, dar cu credinţă în Dumnezeu cred că vor trece. Ştiu că munceşte, ştiu ce fel de om este. Era puţin mai autoritară faţă de fraţii ei.”, a mărturisit mama ei.

”Am mai fost întrebată asta şi mi s-a părut o întrebare proastă.

Cum să mă descurc cu trei copii? Dacă ai copii trebuie să le dai să mănânce, să mergi cu ei la medic, iar asta mi se părea normal. Apoi mă gândeam şi eu că a fost greu, dar nu conta. Erau copiii mei şi îi iubeam.”, a mai spus mama ei.


”Am fost la discotecă cu mama şi cu tata de mână.”, a mai declarat Maria, care a fost completată de mama ei: ”Era un copil foarte bun.

Învăţau foarte bine, fiecare vacanţă era de pregătire pentru o următoare olimpiadă.”

Întrebată ce sfat i-ar da fiicei sale după divorţ, ea a răspuns: ”Să rămână acelaşi om drept, să rămână acelaşi om muncitor, să meargă cu capul sus că viaţa e scurtă.”


”Niciodată nu face un lucru pe moment, nu ia o decizie în pripă. Dacă i-a fost greu, mi-a spus că i-a fost.”, a mai spus mama îndrăgitei artiste.

”Îi mulţumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat putere, curaj să treacă peste asta. Aş minţi dacă aş spune că nu mi-a fost greu, însă am găsit puterea de a merge mai departe.”, a spus Maria Constantin atunci când a fost întrebată despre depresia care a mistuit-o după divorţ.

”Nu mai ştiam cum mă cheamă. A fost cumplit. Când mi-a murit soţul a fost cel mai greu moment din viaţa mea, din viaţa ei.

Am sunat-o la 1 noaptea. Am chemat Salvarea, nu s-a mai putut face nimic şi s-a dus. Mi-a spus că vine imediat şi în trei ore a fost la mine.”, a mai dezvăluit mama Mariei.

”Acestea au fost momente dificile, momente cu adevărat grele. În ultima perioadă mi-am făcut o listă cu tot ce a fost greu în viaţa mea. Nu vreau ca mâine-poimâine, când voi ajunge ca tatăl meu, în Ceruri, vreau să nu-mi pară rău că nu am fost fericită în viaţa asta, că nu am făcut lucrurile pe care mi le-am dorit.”,

a spus, printre lacrimi, Maria.

În direct, prin telefon, a intervenit şi Camelia, sora Mariei, care a vorbit despre ultima perioadă din viaţa Mariei şi despre ce sfaturi i-a dat: ”Cred că nu are nevoie de un sfat de la mine, ştie că îi sunt aproape în orice moment, indiferent ce ar face. Maria este cel mai bun om din lume pentru mine, este un exemplu şi înseamnă foarte mult pentru mine.”
, a spus ea.

”M-au durut foarte multe lucruri pe care le-am auzit în jurul meu, însă cred că am oameni buni pe lângă mine, care îmi vor binele. Mama mea, aici de faţă, vă poate confirma că nu am avut o copilărie ca toţi copiii. Am început în clasa întâi şi am studiat foarte bine. De la 16 ani am cântat la nunţi de 2-3 zile ca să câştig un ban cinstit, să fim independentă.

Lumea nu ştie asta despre mine. Ai mei ne-au ţinut în şcoli, au luptat mult să avem principii sănătoase”, a spus Maria atunci când a fost întrebată ce a simţit atunci când a auzit lucrurile care se spuneau despre ea.

”Cu credinţă în Dumnezeu va trece. În viaţă totul se plăteşte. I-am spus să nu plece urechea oriunde. Am vorbit la telefon foarte mult, ne-am întâlnit. Timpul le va rezolva pe toate. Probabil că dacă nu se întâmpla cu soţul aveam o altă atitudine. Acum, cred că nu are rost. Stresul, supărările nu duc la nimic bun. Intram pe Facebook, vedeam comentariile de susţinere din partea oamenilor şi mă linişteam. Ştiu ce om am crescut acasă.”, a mai dezvăluit mama Mariei.

”Oamenii care nu înţeleg tăcerea mea nu înţeleg nimic. Tocmai pentru că am avut o educaţie bine aleasă, pentru că am fost crescută bine, nu-mi permit să vorbesc despre nimeni altcineva.”, a spus, în încheiere, Maria Constantin explicându-şi astfel atitudinea de a nu-i răspunde lui Marcel Toader.