Maria Gheorghiu anunță dezastrul! Vine o boală mai letală decât Covid-19: „Va ucide multă lume”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu face o premoniție întunecată. Ea avertizează că lumea va fi lovită de o boală și mai necruțătoare decât Covid-19.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

 Maria Ghiorghiu face o premoniție întunecată
Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare


In articol:

Celebra clarvăzătoare, Maria Ghiorghiu, a avut o viziune nefericită pentru lumea întreagă. Ea susține că, după Covid-19, o altă boală cruntă va lovi populația de pe glob.

Maria Ghiorghiu postează pe blogul personal despre mesajele pe care le primește. De curând, ea a făcut cea mai sumbră premoniție. Clarvăzătoarea spune că a auzit un glas, târziu în noapte, care anunța evenimente înfiorătoare.

„Eu sunt! Mă numesc Apocalipsa!” Ba chiar spune că a văzut o mână care scria cuvintele „Apocalipsa” în aer, cu negru, descrie Maria Ghiorghiu vocea pe care o auzea.

Citeste si: REVOLTĂTOR O familie nu-și poate recupera bolnavul mort de COVID-19 din spital. Actele defunctului, de negăsit: „Fără bulentin nu putem lua cadavrul”

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Bilanț COVID-19, 17 august. Numărul persoanelor infectate cu coronavirus în stare gravă crește. Record nou de pacienți la Terapie Intensivă

Citeste si: Mihai Bizu, milionarul care a încercat să își înece soția în jacuzzi, face primele declarații. Incredibil ce le-a spus procurorilor: „Ne simțeam...”

„Aceasta este o boală letală, care va ucide multă lume!”

Prezicătoarea spune că vocea i-a transmis că lumea se va confrunta cu o altă boală, iar când va veni, va produce și mai multe distrugeri decât noul coronavirus.

„Din păcate, vom auzi de o altă boală care cu adevărat este letală! COVID-ul este nimic pe lângă boala letală de care vom auzi”, a scris Maria Ghiorghiu.

Prezicătoarea îndeamnă la rugăciune pentru ca noua amenințare pentru omenire să nu-și facă totuși apariția.

Până la apariția acestei boli, Covid-19 face în continuare ravagii în România. Astăzi a fost ziua în care s-a înregistrat cel mai mare număr de pacienți în stare gravă la ATI de la începutul pandemiei. Astel că, 497 de bolnavi cu coronavirus luptă pentru viața lor în secțiile de terapie intensivă. 

Grupul de Comunicare Strategică a transmis că în ultimele 24 de ore, au fost 773 de cazuri noi de COVID-19, din 6.390 de teste. De asemenea, alte 38 de persoane au murit din cauza infecției cu coronavirus.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Război între Emily Burghelea și Veronica Stegaru. Ce i-a făcut Vulpița fostei asistente TV este de neimaginat

REVOLTĂTOR O familie nu-și poate recupera bolnavul mort de COVID-19 din spital. Actele defunctului, de negăsit: „Fără bulentin nu putem lua cadavrul”

Bianca de la Puterea dragostei, în lacrimi! Tatăl ei este bolnav. ”Nici nu s-a putut ridica din pat!” Declarații exclusive

Anamaria Georgescu a devenit mamă la 33 de ani. „Cel mai frumos dar pe care viața ni l-a dat"

Bilanț Covid-19, 23 septembrie! Cel mai mare număr de infectări cu virusul COVID-19

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies