Maria Ghiorghiu a făcut o previziune sumbră! Un cutremur uriaș se abate asupra noastră

Maria Ghiorghiu a făcut o previziune sumbră legată de un cutremur care se va abate asupra noastră.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu are o nouă premoniție, legată de data aceasta de un cutremur uriaș care o să se abată asupra noastră.

„În timp ce scriam aici pe Blog, văd înspre Apus luciul unei Ape și când spun luciu spun că era de o culoare albă, luminată parcă de LUNA de pe Cer sau chiar de Soare. Vedeam, dragilor, așa precum am privi acum dinspre stânga spre dreapta, vedeam cum Apă se ridica și se lasă imediat, precum ar face niște pași mari încontinuu, se ondula de pe dedesubt. Apa nu mai era nici albastră și nici neagră! Apa era albă, iar Cutremurul de sub ea se manifesta violent; valurile ondulate se formau cu repeziciune de la stânga la dreapta, așa precum scriu eu acum.

Citeste si: Dana Roba aruncă bomba despre Simina de la Puterea Dragostei: ”Mi-a spus că este însărcinată”

Citeste si: Incredibil! Cum arăta Tamara Buciuceanu în august, când a împlinit 90 de ani ”Îmi doresc doar să mă odihnesc”

Prieteni dragi, cu durere în suflet vă spun că vom auzi de un Cutremur violent în Apă, Cutremur ce ar putea fi urmat (Doamne ferește) și de un Tsunami.

Unde anume sau când se va produce nu mi s-a descoperit. Dar noi putem face ceva în acest sens, și anume: să ne rugăm la MAICA DOMNULUI și la BUNUL DUMNEZEU ca nu cumva totul să se transforme într-o mare Calamitate sau într-un mare Dezastru.

Dumnezeu să ne apere pe noi toți. dar și pe frații și surorile noastre întru HRISTOS, acolo unde se va produce acest Cutremur sub apă sau poate fi și pe uscat, dar cu mari consecințe asupra Apelor, fiind în pericol de a avea loc și un TSUNAMI”, a scris, recent, Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Citeste si: O tânără din Ardeal care a fost părăsită de logodnic pentru o altă femeie s-a rugat la moaștele Sfintei Parascheva! Ce s-a întâmplat

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate